Logg inn

Alterna – Alt til baderommet og vaskerommet

Alterna er en fransk baderomsserie lansert i 1996, og ble introdusert for det norske markedet i 2006. Skaperne bak Alterna kommer med lang håndverkserfaring, og har blant annet produsert glass i over 350 år.

Alterna-løsninger

Alterna er utarbeidet fra håndverker til håndverker - dedikert til fagfolk. Det skal være teknisk lett for fagpersoner å montere vårt våtromsinventar. Vi jobber med å finne enkle, praktiske og prisgunstige løsninger for alle slags bad –uansett størrelse eller utforming.

Design og funksjon som holder lenge

Alterna leverer prisfornuftige produkter uten å inngå kompromiss på kvaliteten. Serien skal kunne tåle hverdagens slit, og er designet for å holde lenge.

Heldekkende sortiment

Alterna tilbyr alt til våtrommet. Kolleksjonen tilbyr to møbelserier – AllDay og Malin – som kommer i flere ulike størrelser. Vi har løsninger for enkle, midtstilte, sidestilte og doble servanter. I tillegg finnes det også mindre møbelpakker som egner seg bedre til små baderom. Sortimentet vårt tilbyr også den prisvinnende dusjen Pure Day, samt enkle dusj og dusjkabinetter, ulike blandebatterier, speil og tilbehør.

Alternas populær vaskerom kommer i ulike fronter som kan kombineres. Vaskeromsserien kommer også med diverse smarte løsninger som kan skreddersys og integreres ut fra hva slags behov man har.