Logg inn
  • Aktuelt
  • Alterna har alt til vaskerommet

27.09.2021

Brødrene Dahl

Alterna har alt til vaskerommet

«En enklere hverdag» har vært mottoet under utviklingen av Alternas vaskeromsmøbler. Fokuset har vært på smarte og fleksible løsninger for at du skal kunne velge akkurat det som passer deg og dine behov, og for at alle skal kunne sette sammen sitt drømmerom.

Vi ser en sterk trend der vaskerom og grovkjøkken har blitt et viktig rom i huset. Mange ønsker å gjøre vaskerommet trivelig å oppholde seg i, og vi ser mer fokus på praktiske løsninger. Litt benkeplass for bretting av tøy er viktig, og mange ønsker god skapplass til oppbevaring av vaskemidler, vaskeutstyr og skittentøy.

imagen6wzg.png

Vaskerom har også tidligere vært forbeholdt eneboligene, men vi ser nå at vaskerom prioriteres i mindre leiligheter, og man ofrer gjerne areal for å få laget et slikt rom. Vaskerom kan være små eller store, og noen kombinerer vaskerom med noen eller alle funksjonene til et bad. Dette kan være spesielt praktisk i større husholdninger hvor det er praktisk med en ekstra dusj eller et toalett.

blobid1.jpg vaskerom6.jpg

Alterna tilbyr et bredt sortiment av vaskeromsmøbler, i ulike størrelser, medulike funksjoner, i god kvalitet og et elegant og enkelt design. Produktene kommer i høyglans- eller mattlakkerte fronter i fuktbestandig MDF.

vaskerom4.jpg

 

Se utvalget av Alterna vaskeromsmøbler i vår nettbutikk! 

 

 

 

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Velkommen til vår nye nettbutikk!

Velkommen til vår nye nettbutikk!

Vi oppgraderer vår e-handelsplattform og lanserer nye firmasider og ny nettbutikk. Les mer om hva det betyr for deg.

Les mer

Brødrene Dahl AS styrker sin satsning på PREFAB av sprinkleranlegg

Brødrene Dahl AS styrker sin satsning på PREFAB av sprinkleranlegg

Utviklingen i byggebransjen med krav til 3D modellering har vært en døråpner for PREFAB. Tidsbesparelsen for montasje på byggeplass utgjør minst 50%, samtidig reduseres risiko betraktelig.

Les mer

Innføring i nettbutikken

Innføring i nettbutikken

Denne artikkelen gir den en rask og enkel innføring i vår nye nettbutikk.

Les mer

Nytt pakkesystem kan redusere kollibruken med 50 prosent

Nytt pakkesystem kan redusere kollibruken med 50 prosent

Brødrene Dahl har nærmere 30.000 produkter på lager. Nå har vi fått hjelp av Norengros til å utvikle et nytt pakkesystem.

Les mer