Logg inn
  • Aktuelt
  • Nyhet hos Brødrene Dahl - Fima Carlo Frattini

27.09.2021

Brødrene Dahl

Nyhet hos Brødrene Dahl - Fima Carlo Frattini

Fima er 100% italienskprodusert og har vært på markedet siden 1960-tallet. Vi tilbyr et bredt utvalg farger og utførelser; kjøkkenkraner, servantkraner, badekarkraner og dusjtermostater i blant annet farger som svart, hvit, gull og krom.

imagecu95q.png

Kranene kan leveres i fargene sort matt, sort krom, børstet sort krom, hvit matt, gull, børstet gull, antikk kobber, antikk bronse og børstet nikkel og krom

Kranene er av høy kvalitet, men allikevel til en fornuftig pris. Kvaliteten på materialene, kreativiteten og det elegante og innovative designet med minimalistiske og sofistikerte linjer utgjør en perfekt balanse mellom design, teknologi og kvalitet. FIMA bruker kun de beste materialene og moderne teknologi for at produktene skal vare, år etter år, og komponentene blir testet og kvalitetssikret jevnlig slik at kun det beste blir brukt i produksjonen.

blobid2.png fima6.png

Med fokus på miljø

Fima har gjennom mange år hatt fokus på utvikling av nye produksjonsprosesser for å redusere bruken av ressurser, materialer og energi. Av hensyn til miljøet produseres det kun emballasje laget av resirkulerte materialer, som til gjengjeld er 95 % resirkulerbart. Siden 2011 har Fima dekket sitt eget energibehov ved hjelp av solenergi, og produserer årlig 400 megawatt energi til bruk i sin produksjon.

imagev2yc8.png

Se produktene fra FIMA Carlo Frattini i vår nettbutikk! 

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Velkommen til vår nye nettbutikk!

Velkommen til vår nye nettbutikk!

Vi oppgraderer vår e-handelsplattform og lanserer nye firmasider og ny nettbutikk. Les mer om hva det betyr for deg.

Les mer

Brødrene Dahl AS styrker sin satsning på PREFAB av sprinkleranlegg

Brødrene Dahl AS styrker sin satsning på PREFAB av sprinkleranlegg

Utviklingen i byggebransjen med krav til 3D modellering har vært en døråpner for PREFAB. Tidsbesparelsen for montasje på byggeplass utgjør minst 50%, samtidig reduseres risiko betraktelig.

Les mer

Innføring i nettbutikken

Innføring i nettbutikken

Denne artikkelen gir den en rask og enkel innføring i vår nye nettbutikk.

Les mer

Nytt pakkesystem kan redusere kollibruken med 50 prosent

Nytt pakkesystem kan redusere kollibruken med 50 prosent

Brødrene Dahl har nærmere 30.000 produkter på lager. Nå har vi fått hjelp av Norengros til å utvikle et nytt pakkesystem.

Les mer