Logg inn

24.03.2022

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl forsterker produktsortimentet med personlig verneutstyr fra Milwaukee

MILWAUKEE® er det siste tiåret blitt en sterk aktør innen elektroverktøy og andre kategorier som håndverktøy, oppbevaring og tilbehør.

Milwaukee_ppe.png
Brødrene Dahl jobber allerede sammen med Milwaukee med å levere de beste produktene for våre kunder. Nå utvider vi sortimentet til å inkludere personlig verneutstyr; monteringshansker for ulike jobber, åndedrett, enkelt hørselvern og annet nødvendig sikkerhetsutstyr.

Personlig verneutstyrhar sett lite innovasjon gjennom årene, noe som har gjort at brukerne ofte har modifisert sitt utstyr, for å dekke deres behov. MILWAUKEE® PPE har hatt fokus på å forstå sluttbrukernes krav til utstyret, og deretter utviklet produktene fra grunnen, som gjør at brukeren får produkter tilpasset sine oppgaver.

MILWAUKEE® PPE utvikler innovative løsninger, er dedikerte og motiverte til å alltid levere kreative og nytenkende løsninger. Vi har alltid fokus på at brukerne skal være sikre og produktive på arbeidsplassen.

MILWAUKEE® og Brødrene Dahl skal sammen levere premium produkter innen PPE til alle våre kunder. Sammen skal vi gjøre norske arbeidsplasser sikrere og mer lønnsomme.

Produktene er på vei inn til oss i disse dager. Siste nytt fra Brødrene Dahl

Alt du trenger å vite om arbeidsklær med synlighet – tre klasser

Alt du trenger å vite om arbeidsklær med synlighet – tre klasser

Forskjellen på de tre klassene går på hvor stor del av den totale overflaten av som er fluoriserende og reflekterende. Hvert enkelt plagg skal være tydelig merket med hvilken klasse det tilfredsstiller.

Les mer

Vi øker varetilgjengeligheten i Kristiansand

Vi øker varetilgjengeligheten i Kristiansand

Mandag 7. mars 2022 åpnet vi nytt servicesenter på Vige i Kristiansand.

Les mer

Gjenbruksposer, nå hos BD!

Gjenbruksposer, nå hos BD!

Vi forsetter det viktige arbeidet rundt miljø- og bærekraftstrategien med å dele ut gratis gjenbruksposer til alle sine kunder i servicesentre på Rørleggerens Dag 11. mars.

Les mer

Brødrene Dahl tar Uponors borrelåsbaserte gulvvarme til Norge

Brødrene Dahl tar Uponors borrelåsbaserte gulvvarme til Norge

Brødrene Dahl har inngått eksklusiv avtale om distribusjon av Uponor Klett. Systemet med borrelåsfeste for gulvvarmerør gir effektiv leggeprosess og har vært en suksess i Europa siden lanseringen i 2007.

Les mer