Brødrene Dahl forsterker produktsortimentet med personlig verneutstyr fra Milwaukee»

Nå utvider vi sortimentet til å inkludere PPE; monteringshansker for ulike jobber, åndedrett, enkelt hørselvern og annet nødvendig sikkerhetsutstyr.

Brødrene Dahl forsterker produktsortimentet med personlig verneutstyr fra Milwaukee

MILWAUKEE® er det siste tiåret blitt en sterk aktør innen elektroverktøy og andre kategorier som håndverktøy, oppbevaring og tilbehør.

Milwaukee_ppe.png
Brødrene Dahl jobber allerede sammen med Milwaukee med å levere de beste produktene for våre kunder. Nå utvider vi sortimentet til å inkludere personlig verneutstyr; monteringshansker for ulike jobber, åndedrett, enkelt hørselvern og annet nødvendig sikkerhetsutstyr.

Personlig verneutstyrhar sett lite innovasjon gjennom årene, noe som har gjort at brukerne ofte har modifisert sitt utstyr, for å dekke deres behov. MILWAUKEE® PPE har hatt fokus på å forstå sluttbrukernes krav til utstyret, og deretter utviklet produktene fra grunnen, som gjør at brukeren får produkter tilpasset sine oppgaver.

MILWAUKEE® PPE utvikler innovative løsninger, er dedikerte og motiverte til å alltid levere kreative og nytenkende løsninger. Vi har alltid fokus på at brukerne skal være sikre og produktive på arbeidsplassen.

MILWAUKEE® og Brødrene Dahl skal sammen levere premium produkter innen PPE til alle våre kunder. Sammen skal vi gjøre norske arbeidsplasser sikrere og mer lønnsomme.

Produktene er på vei inn til oss i disse dager. 



24.03.2022
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

ProtecWork – flammehemmende verneklær for den profesjonelle
30.01.24
Nyheter
ProtecWork – flammehemmende verneklær for den profesjonelle
Arbeidsdagen i høyrisikomiljøer kan være krevende, og da er det avgjørende å velge riktige verneklær. Det er her Snickers Workwear sin flammehemmende kolleksjon, ProtecWork, trer inn som en pålitelig partner i kampen mot brannskader og andre risikosituasjoner.
Les mer
Ullen magi - fem grunner til å velge ull på jobb
17.11.23
Nyheter
Ullen magi - fem grunner til å velge ull på jobb
Velg ullklær på jobb for komfort og funksjon! Ull er behagelig med naturlig isolasjon og pusteevne, det holder deg tørr, og er (g)ull verdt i kalde temperaturer.
Les mer
Vi er stolt sponsor til NM i rørleggerfaget for 11. gang på rad
18.10.23
Nyheter
Vi er stolt sponsor til NM i rørleggerfaget for 11. gang på rad
Hvert år konkurrerer fem lærlinger om NM-tittelen i rørleggerfaget ved å gjennomføre svenneprøven sin på åpen scene foran tallrike publikum. Mesterskapet veksler annethvert år på holdes under Worldskills og Bygg Reis Deg. Rørentreprenørene Norge er arrangør, og årets mesterskap går av stabelen i Nova Spektrum 18.-20. oktober
Les mer
Viktig opplæring for profesjonelle brukere: sikker håndtering av diisocyanatholdige  produkter
27.09.23
Nyheter
Viktig opplæring for profesjonelle brukere: sikker håndtering av diisocyanatholdige produkter
Jobber du med diisocyanater? Da må du dokumentere at du vet hva du gjør. Våre kunder får kurset gratis gjennom Sika.
Les mer