Logg inn
  • Aktuelt
  • Nyheter
  • Vi tar landsdekkende posisjon på småskala avløpsrensing

03.10.2022

Brødrene Dahl

Vi tar landsdekkende posisjon på småskala avløpsrensing

Nå kjøper vi renseanleggspesialisten Klaro i Risør kommune for å gjøre småskala anlegg lett tilgjengelig over hele Norge.

imageowzrl.png
Fra venstre Lars Tendal, Bjørn Stiansen, og Øystein Vereide

Renseanlegg som Klaro Renseanlegg Norge AS leverer vil redusere utslippsproblemer tilknyttet grå- og svartvann i Norge. God tilgjengelighet på anlegg, etablert serviceorganisasjon og lav terskel for installasjon er avgjørende for en helt nødvendig installasjonsvekst.
 
Oppkjøpet gir oss vekstpotensial og støtter oppunder vår strategi for bærekraftige mål.
– Vi overtar en veldrevet virksomhet som styrker vår posisjon innenfor avløpsrensing helt frem til sluttkunde. Gjennom mange år kjenner Klaro til kundebehov, samt geologiske og regulatoriske forhold over hele Norge. Dette oppkjøpet vil ha stor verdi for både våre kunder og oss selv, sier CEO Lars Tendal.
 
Vi er en ledende teknisk handelsbedrift med Norges største kundekrets av rørleggere og entreprenører som har nødvendig installasjonskompetanse for Klaro-anlegg. I DIGIT har handelsbedriften dessuten samlet graveentreprenører og andre VMT-bedrifter som kan installere anlegg over hele Norge. 
 
Mer enn 300.000 mennesker bruker daglig renseanlegg fra Klaro. Anleggene er blant markedets mest energieffektive og fungerer etter SBR-metoden. Klaro leverer både anlegg for flere tusen husholdninger og minirenseanlegg for alt fra enkelthus, hytter og oppover. Selv om Klaro får ny eier, fortsetter driften som før og kundene vil forholde seg til samme medarbeidere og produkt- og tjenestetilbud.
 
Det er gründer Bjørn Stiansen som nå selger livsverket sitt. Teknisk leder Øystein Vereide har takket ja til å overta rollen som daglig leder når vi, Brødrene Dahl, overtar 3. oktober.
 
– Som gründer brenner jeg sterkt for det miljøbidraget Klaro har til lokalsamfunnene vi opererer i. Salgsapparatet og kompetansenettverket til Brødrene Dahl vil bidra til å styrke alt som er viktig for Klaro. Det har gjort det lettere for min del å takke av, sier eier og daglig leder Bjørn Stiansen.
 
 Gjennom oppkjøpet av Klaro tar vi den landsdekkende posisjon på avløpsrensing.
 
For mer informasjon, kontakt CEO Lars Tendal på telefon 911 65 831

Siste nytt fra Brødrene Dahl