Logg inn

14.09.2023

Brødrene Dahl

Fremtidens medarbeidere

Vår HR Businesspartner Kjersti Andresen er ildsjelen bak vårt engasjement, og sier at Karrieredagene på BI er en viktig arena for oss. - Her får vi muligheten til å synliggjøre vårt selskap og bli kjent med potensielle fremtidige medarbeidere, sier hun.

Spennende muligheter

Vårt team hadde gleden av å presentere vårt engasjerende og fagsterke arbeidsmiljø og de spennende karrieremulighetene som venter i Brødrene Dahl, vårt konsern og hos vår eier Saint-Gobain. Vi diskuterte også hvordan vi kontinuerlig streber etter innovasjon og bærekraft i vårt arbeid for å levere de beste løsningene til våre kunder.

Beste ambassadør

Solveig Wilhelmsen deltok på Karrieredagene i fjor også – men da som sisteårsstudent og en del av en del av teamet som arrangerte Karrieredagene. Hun var i ferd med å avslutte bachelorgraden sin i økonomi, og var innom standen til Brødrene Dahl. – Vi fikk god kontakt, og hun fikk et fint innblikk i vårt selskap. Utpå høsten utlyste vi en deltidsstilling, og henvendte oss til de studentene som hadde registrert seg i vår database med samtykke til å bli kontaktet hvis det dukket opp aktuelle jobbmuligheter, forteller Andresen. Wilhelmsen forsetter; - Til tross for at jeg fortsatt var student, kunne jeg ikke la denne sjansen gå fra meg. Jeg søkte og fikk jobben. BD tilrettela min arbeidsdag slik at jeg fortsatt kunne prioritere studiene mine, og samtidig utvikle meg i bedriften. Ettersom jeg trivdes så godt, valgte jeg å forlenge engasjement, og vil starte på min master neste år. Brødrene Dahl er en kjempeflott arbeidsplass med mange engasjerte og dyktige folk. Jeg har lært masse, og gleder meg til å gå på jobb hver dag, forteller hun.

Engasjert publikum

Å delta på BI Karrieredager var en meget fin mulighet for å møte unge, engasjerte mennesker som står på startlinjen til et yrkesvalg. Vi fikk muligheten til å dele innsikt om vårt selskap og samtidig fikk vi lære mer om de ambisiøse studentene som besøkte vår stand. Jeg er imponert over nivået av engasjement og profesjonalitet blant studentene vi møtte, og vi ser frem til å kanskje samarbeide med noen av dem i fremtiden, sier Andresen.

Mange muligheter hos Brødrene Dahl

For de som ikke hadde sjansen til å besøke vår stand på BI, oppmuntrer vi til å utforske karrieremulighetene hos Brødrene Dahl på vår nettside eller kontakte oss direkte for å lære mer om hvordan man kan bli en del av vårt talentfulle team.
Vi vil også gjerne takke BI Karrieredager for å arrangere dette flotte arrangementet og for å gi oss muligheten til å delta. Det var en inspirerende opplevelse, og vi ser frem til å delta igjen.
Hvis du er interessert i å bli en del av vårt team, ikke nøl med å kontakte oss for å diskutere dine karrieremuligheter hos Brødrene Dahl. Vi ser alltid etter lidenskapelige, talentfulle mennesker som ønsker å bidra til vår suksess og vekst.
Takk igjen til alle som besøkte vår stand, og vi ser frem til å møte deg snart!
Teamet som deltok på vår stand bestod, i tillegg til Andresen, av ordrebekrefter Solveig Wilhelmsen, Leverandøransvarlig (Controller) Christer Kjærbu, og Produktssjef Karbon og Rustfritt Industri Usman Naeem.

Siste nytt fra Brødrene Dahl