Gabionmadrasser for flomkontroll

I kampen mot økende flomutfordringer spiller gabionmadrasser en avgjørende rolle som fleksible, motstandsdyktige og bærekraftige løsninger.

Gabionmadrasser for flomkontroll

Gabionmadrasser fra Geosyntia

Gabionmadrasser er en løsning som kan bidra til å beskytte elvebredder, kanaler og andre sårbare områder mot skader forårsaket av flom. Denne fleksible løsningen kombinerer robusthet med miljøvennlighet.

 

Hva er gabionmadrasser?

Gabionmadrasser består av nettverk av galvaniserte metalltråder fylt med naturlig stein som blant annet granitt eller kalkstein, som gir strukturen både styrke og evne til å motstå erosjon. Disse strukturene fungerer som effektive barrierer mot flomvann og tillater samtidig naturlig drenering, noe som er avgjørende for å opprettholde stabilitet under ekstreme værforhold som blir mer og mer vanlig.

Les også:
- Barriere mot flom

shutterstock_735572878_Flom.jpg

Med styrtregn og store smeltinger fra snø så er det viktig å ha riktig flomvern.

 

Fordelene med gabionmadrasser

Gabionmadrasser er ikke bare begrenset til flomkontroll, men brukes også til skråningsbeskyttelse, kystsikring, damkonstruksjon og mer. Strukturene i gabionmadrassene kombinert med naturlige materialer gjør dem miljøvennlige og et naturlig valg for mange.  Deres tilpasningsdyktighet og estetiske appell gjør dem til et populært valg blant landskapsarkitekter og ingeniører.

Som ledende leverandør innen VMT/VA tilbyr vi gabionløsninger. Vårt engasjerte team står klare til å veilede deg gjennom valg og implementering av gabionmadrasser, med fokus på optimal beskyttelse og bærekraftig infrastruktur. Utforsk vårt utvalg av gabionmadrasser og hvordan de kan styrke din flomkontrollstrategi.

 

Kort fortalt er fordelene med gabionmadrasser:

  • Høy motstandsdyktighet mot erosjon
  • Fleksibilitet og tilpasningsevne
  • Miljøvennlig
28.06.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Fremtidens energiløsninger
26.06.24
Siste nytt
Fremtidens energiløsninger
Oppdag hvordan våre energiløsninger kan gi dine kunder økt energieffektivitet. Les mer om våre komplette energisystemer.
Les mer
Prefabrikkerte vannkummer
11.06.24
Siste nytt
Prefabrikkerte vannkummer
Fra vår produksjon i Holmestrand produserer vi ferdige vannkummer i plast og betong – klar til montering i grøft.
Les mer
Enklere returhåndtering
09.06.24
Siste nytt
Enklere returhåndtering
Med vår nye selvbetjente returportal gjør vi hverdagen enklere for deg som kunde.
Les mer