Logg inn
  • Aktuelt
  • Nyheter
  • Leverandørkickoff – med fokus på samhandling og kompetanse

03.10.2022

Brødrene Dahl

Leverandørkickoff – med fokus på samhandling og kompetanse

I slutten av september samlet vi sentrale leverandører til kickoff. Samhandling, kompetanseheving og det grønne skiftet sto på dagsordenen.

Kickoff.jpg
Det grønne skiftet, samhandling og kompetanseheving var temaer på vårt leverandørkickoff i september. (Foto: Brødrene Dahl)

Vårt kategoriteam var vertskap for arrangementet torsdag 29. september på Meet Ullevaal i Oslo.
 
Noe av bakteppet er mange endringer fra globalt til nasjonalt og lokalt plan, inkludert innføring av mye ny teknologi i VVS-bransjen.
 
– En tydelig trend er at nye løsninger blir mer komplekse og mer kompetanskrevende å levere. Derfor er nærmere samarbeid mellom leverandør, Brødrene Dahl, rørlegger og sluttkunde blitt enda viktigere for å skape gode resultater, sier kategori- og innkjøpsdirektør Anders Weldingh i Brødrene Dahl.
 
For VVS-bransjen er det grønne skiftet langt fra abstrakt. På kickoffet orienterte vi leverandørene om våre ambisiøse målsetninger i forhold til miljø og bærekraft. Arbeidet kommer kundene til gode ved at handelsbedriften støtter dem i å bli mer miljøvennlige.
 
– Vår bransje merker godt endringene på energisiden som følge av det grønne skiftet og energisituasjonen. Kraftprisene har gitt sterk interesse for alternative varmekilder til elektrisitet. Det innvirker mye på hvordan rørleggerne og vi på leverandørsiden må jobbe, sier Weldingh.
 
I 2021 var nytt småvareautomasjonsanlegg i gang ved bedriftens sentrallager på Langhus utenfor Oslo. Anlegget har oppnådd høy grad av automatisering.
 
– Høy datakvalitet er viktig i forhold til automatisering, digitalisering og enkel samhandel i verdikjeden. Derfor var datakvalitet også et av temaene.

Siste nytt fra Brødrene Dahl