Logg inn

31.05.2023

Brødrene Dahl

Mer tilgjengelig med nytt servicesenter på Sofiemyr

For å dekke området fra Bryn til Ski enda bedre, flytter vi servicesenteret fra Langhus til Sofiemyr. Senteret blir på totalt 1500 kvadratmeter inkludert eget showrom.

Servicesenter Sofiemyr
Det nye servicesenteret åpner 1. juni i Sam Eydes vei 3, og er lett tilgjengelig med beliggenhet tett på E6.
 
Senteret vil dekke Oppegård, Sofiemyr, Kolbotn, Nordstrand, Søndre Nordstrand, Prinsdal og helt opp til Ryen. Beliggenheten like ved motorveien er attraktiv med høy tilgjengelighet.

Det du trenger når du trenger det

– Vi flytter for å styrke tilbudet til kundene langsmed aksen Ski til Bryn. ROT-markedet vokser i området og det er mange nye planer for området fremover. Et lett tilgjengelig servicesenter med godt utvalg er derfor viktig for rørleggerne, sier regionsjef Eirik Vaage.
 
Av totalt 1500 kvadratmeter vil butikkdelen være på 1100. Inngangspartiet vil også fungere som showroom. Ved siden av arbeidsklær vil arealet i første omgang bli brukt til presentasjon av synlig VVS.

Gleder seg

Servicesenterlederen, Jeanette Elvestad, kjenner kundene som inntil nå har benyttet butikken på Langhus godt etter sine 11 år i servicesenteret, der hun har vært leder i ett år. Med seg på laget har hun Isrid Ronde og Desirèe Sterner.
Vi ønsker alle kunder, både gamle og nye, hjertelig velkommen – teamet på Sofiemyr ser frem til å bistå dere med det dere trenger!

Dekker stort område

Oslo og Akershus er en stor region for Brødrene Dahl med totalt ni servicesentre. Sentrallageret til den tekniske handelsbedriften ligger også her, på Langhus. Når servicesenteret flytter fra Langhus til Sofiemyr vil de frigitte arealene bli disponert til logistikkformål for å kunne yte enda bedre service fremover.
 
Servicesenteret støttes av uteselgere som dekker Follo og Ryen-området.

Siste nytt fra Brødrene Dahl