Logg inn
  • Aktuelt
  • Nyheter
  • O.Berge får Altech-forpakning og landsdekkende distribusjon

01.07.2022

Brødrene Dahl

O.Berge får Altech-forpakning og landsdekkende distribusjon

blobid2.png


Fra 1. juli 2022 blir Altech-sortimentet utvidet. Da kommer de populære O.Berge-produktene i helt ny Altech-forpakning og får samtidig landsdekkende distribusjon.
I 2006 fusjonerte Olav Berge AS med Brødrene Dahl, men fortsatte som selvstendig selskap. O.Berge har i over 20 år tilbudt rørleggere en rekke tekniske varer til rimelig pris og god kvalitet. Sortimentet dekker typiske «melk og brød»-produkter, altså de hyppigst brukte og mest populære varene.
Sortimentsbredde og -tilgjengelighet har økt i takt med kundenes behov. I 2022 ble det besluttet å omgjøre O.Berge til Altech.


Satser på én sterk merkevare

Både O.Berge og Altech er blant Brødrene Dahls egne merkevarer. Også Altech er tekniske varer til gode priser. Blant utvalget finner du pumper, ventiler, gulvvarmesystemer, vannlåser, sanitærutstyr og ulike termodynamiske løsninger.
Det ble naturlig å inkludere O.Berge i Altech-sortimentet fordi de to merkevarene utfyller hverandre. Hvis O.Berge-produktene er melk og brød, så er Altech tilbehøret, sier Arild Bullen, ny salgsdirektør i Altech og tidligere daglig leder for O.Berge.


Tilgjengelig over hele landet

Under Altech-navnet går O.Berge-sortimentet fra å være tilgjengelighet på kun ett utsalgssted til Brødrene Dahls over 50 servicesentrene i hele landet.
I tillegg kan fagfolket bestille på nett og få levert sammen med andre varer fra Brødrene Dahls pålitelige logistikkapparat. Slik blir det færre leveranser og fakturaer å forholde seg til.


Utvider med tre nye selgere

O.Berge har hatt en unik tilnærming til sine kunder. Selskapet har lagt mye vekt på personlig service inkludert at selgerne har reist ut til rørleggerne for å bistå med sin ekspertise.
Altech viderefører dette og utvider i tillegg salgsteamet fra fem til åtte like dedikerte selgere.
Selgerne får også et stort ansvar for å formidle kunnskap om de 850 Altech-varene til medarbeiderne ved de regionale servicesentrene. Slik sikres rørleggerens behov rask tilgjengelig informasjon.
Sammenslåingen innebærer en spennende, ny fase for Altech. Det er stort for oss at produkter fra det gamle O. Berge blir så lett tilgjengelig for rørleggerne sammen med det øvrige Altech-sortimentet. Vi ansatte står godt forberedt, kjenner våre 850 varer svært godt og gleder oss til å møte kundene våre i flunkende ny drakt. Vel møtt!, avslutter Arild Bullen.

Se alle Altech produktene her


Kontaktinformasjon:

Altech salgsdirektør: Arild Bullen
Mob: 414 45 858
Epost: arild.bullen@dahl.no
Adresse: Brynsengveien 5, 0667 Oslo
www.dahl.no

Siste nytt fra Brødrene Dahl