• Aktuelt
  • Nyheter
  • O.Berge får Altech-forpakning og landsdekkende distribusjon

O.Berge får Altech-forpakning og landsdekkende distribusjon

Fra 1. juli 2022 blir Altech-sortimentet utvidet. Da kommer de populære O.Berge-produktene i helt ny Altech-forpakning og får samtidig landsdekkende distribusjon.

O.Berge får Altech-forpakning og landsdekkende distribusjon

blobid2.png


Fra 1. juli 2022 blir Altech-sortimentet utvidet. Da kommer de populære O.Berge-produktene i helt ny Altech-forpakning og får samtidig landsdekkende distribusjon.
I 2006 fusjonerte Olav Berge AS med Brødrene Dahl, men fortsatte som selvstendig selskap. O.Berge har i over 20 år tilbudt rørleggere en rekke tekniske varer til rimelig pris og god kvalitet. Sortimentet dekker typiske «melk og brød»-produkter, altså de hyppigst brukte og mest populære varene.
Sortimentsbredde og -tilgjengelighet har økt i takt med kundenes behov. I 2022 ble det besluttet å omgjøre O.Berge til Altech.


Satser på én sterk merkevare

Både O.Berge og Altech er blant Brødrene Dahls egne merkevarer. Også Altech er tekniske varer til gode priser. Blant utvalget finner du pumper, ventiler, gulvvarmesystemer, vannlåser, sanitærutstyr og ulike termodynamiske løsninger.
Det ble naturlig å inkludere O.Berge i Altech-sortimentet fordi de to merkevarene utfyller hverandre. Hvis O.Berge-produktene er melk og brød, så er Altech tilbehøret, sier Arild Bullen, ny salgsdirektør i Altech og tidligere daglig leder for O.Berge.


Tilgjengelig over hele landet

Under Altech-navnet går O.Berge-sortimentet fra å være tilgjengelig på kun ett utsalgssted til Brødrene Dahls over 50 servicesentrene i hele landet.
I tillegg kan fagfolket bestille på nett og få levert sammen med andre varer fra Brødrene Dahls pålitelige logistikkapparat. Slik blir det færre leveranser og fakturaer å forholde seg til.


Utvider med tre nye selgere

O.Berge har hatt en unik tilnærming til sine kunder. Selskapet har lagt mye vekt på personlig service inkludert at selgerne har reist ut til rørleggerne for å bistå med sin ekspertise.
Altech viderefører dette og utvider i tillegg salgsteamet fra fem til åtte like dedikerte selgere.
Selgerne får også et stort ansvar for å formidle kunnskap om de 850 Altech-varene til medarbeiderne ved de regionale servicesentrene. Slik sikres rørleggerens behov rask tilgjengelig informasjon.
Sammenslåingen innebærer en spennende, ny fase for Altech. Det er stort for oss at produkter fra det gamle O. Berge blir så lett tilgjengelig for rørleggerne sammen med det øvrige Altech-sortimentet. Vi ansatte står godt forberedt, kjenner våre 850 varer svært godt og gleder oss til å møte kundene våre i flunkende ny drakt. Vel møtt!, avslutter Arild Bullen.

Se alle Altech produktene her


Kontaktinformasjon:

Altech salgsdirektør: Arild Bullen
Mob: 414 45 858
Epost: arild.bullen@dahl.no
Adresse: Brynsengveien 5, 0667 Oslo
www.dahl.no
01.07.2022
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

ProtecWork – flammehemmende verneklær for den profesjonelle
30.01.24
Nyheter
ProtecWork – flammehemmende verneklær for den profesjonelle
Arbeidsdagen i høyrisikomiljøer kan være krevende, og da er det avgjørende å velge riktige verneklær. Det er her Snickers Workwear sin flammehemmende kolleksjon, ProtecWork, trer inn som en pålitelig partner i kampen mot brannskader og andre risikosituasjoner.
Les mer
Ullen magi - fem grunner til å velge ull på jobb
17.11.23
Nyheter
Ullen magi - fem grunner til å velge ull på jobb
Velg ullklær på jobb for komfort og funksjon! Ull er behagelig med naturlig isolasjon og pusteevne, det holder deg tørr, og er (g)ull verdt i kalde temperaturer.
Les mer
Vi er stolt sponsor til NM i rørleggerfaget for 11. gang på rad
18.10.23
Nyheter
Vi er stolt sponsor til NM i rørleggerfaget for 11. gang på rad
Hvert år konkurrerer fem lærlinger om NM-tittelen i rørleggerfaget ved å gjennomføre svenneprøven sin på åpen scene foran tallrike publikum. Mesterskapet veksler annethvert år på holdes under Worldskills og Bygg Reis Deg. Rørentreprenørene Norge er arrangør, og årets mesterskap går av stabelen i Nova Spektrum 18.-20. oktober
Les mer
Viktig opplæring for profesjonelle brukere: sikker håndtering av diisocyanatholdige  produkter
27.09.23
Nyheter
Viktig opplæring for profesjonelle brukere: sikker håndtering av diisocyanatholdige produkter
Jobber du med diisocyanater? Da må du dokumentere at du vet hva du gjør. Våre kunder får kurset gratis gjennom Sika.
Les mer