• Aktuelt
  • Nyheter
  • ProtecWork – flammehemmende verneklær for den profesjonelle

ProtecWork – flammehemmende verneklær for den profesjonelle

Arbeidsdagen i høyrisikomiljøer kan være krevende, og da er det avgjørende å velge riktige verneklær. Det er her Snickers Workwear sin flammehemmende kolleksjon, ProtecWork, trer inn som en pålitelig partner i kampen mot brannskader og andre risikosituasjoner.

Brannvern_live
Det er vesentlig forskjell mellom arbeidsklær og verneklær. Mens arbeidsklær fokuserer på komfort og praktisk bruk, er verneklær designet med ett formål for øye: å beskytte. ProtecWork-serien fra Snickers Workwear har klær som oppfyller strenge normer og sertifiseringer for å sikre trygg bruk i farlige miljøer. Serien består av en rekke forskjellige plagg, inkludert bukser, jakker, skjorter og gensere.

Beskyttelse i fokus

ProtecWork-serien har som overordnet mål å tilby klær som beskytter mot brannskader av alle slag i høyrisikomiljøer. Dette oppnås gjennom grundig forskning og utvikling, samt et tett samarbeid med fagfolk som opererer i ekstreme forhold. Grunnlaget for god beskyttelse er at klærne er CE-merket, og de gir pålitelig beskyttelse mot varme, flammer og lysbuer.
Plaggene er laget av slitesterke materialer, noe som gir plaggene lang levetid, som jo er bra både for brukeren og miljøet. 
I tillegg til å være flammehemmende, er Snickers Workwear ProtecWork-plaggene også komfortable å bruke, og har god bevegelsesfrihet.
Snickers Workwear ProtecWork er en god investering for profesjonelle som jobber i bransjer der det er risiko for brann. Plaggene gir høy sikkerhet og komfort, og de er laget av slitesterke materialer som vil vare lenge.
Arbeidsgivere har ansvar for å sikre riktig valg og bruk av personlig verneutstyr (PVU) til arbeidstakerne. I ProtecWork-serien er klærne klassifisert som kategori 3 i henhold til PPE-forordningen (EU) 2016/425, noe som indikerer deres egnethet for pålitelig beskyttelse i høyrisikoarbeidsområder.

Iboende tekstiler for varig beskyttelse og komfort

ProtecWork-serien kommer med iboende tekstiler. Dette betyr at flammehemmende egenskaper er en integrert del av fiberen, og beskyttelsen varer gjennom hele plaggets levetid. Dette eliminerer behovet for kjemiske behandlinger eller rebehandlinger, og klærne er enkle å vedlikeholde med 60-graders vask og eventuell tørketrommel.
I tillegg til å tilby permanent flammehemmende beskyttelse, gir iboende tekstiler ProtecWork-plaggene en lett og behagelig følelse. Arbeidstakere vil ikke merke forskjell fra ikke-flammehemmende tekstiler, og klærne har ingen ubehagelig lukt.

Målrettet beskyttelse for energi- og jernbanesektoren

Hovedmålgruppen for Snickers Workwear ProtecWork-serien er energi- og jernbanesektoren. Med fokus på beskyttelse mot varme, flammer og lysbuer, er dette sortimentet også egnet for andre yrkesgrupper som opererer i lignende risikofylte miljøer. Små til mellomstore entreprenører kan derfor trygt stole på ProtecWork-serien for å oppfylle kravene til pålitelig og avansert verneutstyr.
Snickers Workwear ProtecWork er tilgjengelig i forskjellige størrelser og i fargekombinalsjonen gul/navy. Oransje/navy leveres på bestilling. 
Ta kontakt med din kontaktperson hos Brødrene Dahl for gjennomgang av dine behov og bestilling.
30.01.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

VVS-dagene – viktigere enn noen gang
16.01.24
Nyheter
VVS-dagene – viktigere enn noen gang
VVS-dagene er en viktig arena for alle i VVS-bransjen, der ca. 12.000 bransjefolk deltar - også Brødrene Dahl.
Les mer
Ullen magi - fem grunner til å velge ull på jobb
17.11.23
Nyheter
Ullen magi - fem grunner til å velge ull på jobb
Velg ullklær på jobb for komfort og funksjon! Ull er behagelig med naturlig isolasjon og pusteevne, det holder deg tørr, og er (g)ull verdt i kalde temperaturer.
Les mer
Effektiv håndtering av retur og reklamasjon
27.10.23
Nyheter
Effektiv håndtering av retur og reklamasjon
I dagens verden forventer man en problemfri handelsopplevelse. Da er det avgjørende å ha velfungerende prosess for retur og reklamasjon.
Les mer
Vi er stolt sponsor til NM i rørleggerfaget for 11. gang på rad
18.10.23
Nyheter
Vi er stolt sponsor til NM i rørleggerfaget for 11. gang på rad
Hvert år konkurrerer fem lærlinger om NM-tittelen i rørleggerfaget ved å gjennomføre svenneprøven sin på åpen scene foran tallrike publikum. Mesterskapet veksler annethvert år på holdes under Worldskills og Bygg Reis Deg. Rørentreprenørene Norge er arrangør, og årets mesterskap går av stabelen i Nova Spektrum 18.-20. oktober
Les mer