Logg inn

16.12.2022

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl er opptatt av effektivitet og miljø - noe som blir mer og mer viktig i tiden fremover. Vi har alle et stort ansvar for å bidra der vi kan. På en enkel måte kan du spare miljøet, bli mer effektiv og spare penger – alt ved å samle flere småordre til en større bestilling. Hva skjer da? Jo, vi forbruker mindre emballasje, frakter mindre luft, og Brødrene Dahl blir en enda mer effektiv samarbeidspartner for din bedrift.

Vi våger også å påstå at våre kunder er tjent med å samle flere småordre til større ordre – spesielt med tanke på tidsbruken i alt fra nettbutikk, til betaling og regnskapshåndtering. Hvis vi jobber sammen blir det en vinn-vinn-situasjon.
Best av alt er at miljøet blir den store vinneren. Hvis vi gjør ting riktig kan vi sammen spare miljøet for 150 – 200.000 pappesker i året – noe som tilsvarer redusert utslipp med ca. 210.000 kg CO2 i året.

Et annet moment er at alle små ordre er ressurskrevende å pakke, både med tanke på tid og miljø, og dette utgjør en stor del av våre bestillinger. Innsatsen i forhold til verdi blir da større enn nødvendig med tanke på tidsbruk, kostnad og miljø-elastning. Derfor vil vi fra 01.01.2023 innføre småordretillegg på kr 250,- for alle ordre under 1000,- kroner.

Gjør du det til en vane å samle opp flere småordre til en større, slipper du å betale dette tillegget. Handler du i ett av våre 54 servicesentre slipper du selvsagt også småordretillegg.

Siste nytt fra Brødrene Dahl