Logg inn
  • Aktuelt
  • Nyheter
  • Studio AlternaBad - eleganse og funksjonalitet hånd i hånd

25.04.2023

Brødrene Dahl

Utforsk vårt nye showroom for bade- og vaskerom

Torsdag 27. april fra kl. 9 feirer vi vår nysatsing Studio AlternaBad - velkommen til oss!

Dette showroomet er en del av vår storsatsing på komplette og synlige bad- og våtromsløsninger under merkevaren AlternaBad.

Med enkel montering, et komplett sortiment av baderomsprodukter og alltid god kvalitet, er kjernen i AlternaBad-konseptet å gjøre det enkelt for kundene å skape sitt drømmebad, uten komplikasjoner eller uforutsette kostnader. Konseptet er satt sammen av kvalitets- og stilsikre våtromsmøbler, armaturer og porselen fra Alterna, italienske designarmaturer fra FIMA, samt førsteklasses dusjløsninger fra den tyske dusjeksperten fra Hüppe.
Velkommen til vårt første Studio AlternaBad på Bryn i Oslo!
Studio AlternaBad på Bryn har en utstilling på hele 200 kvadratmeter, som viser frem komplette baderom og vaskerom i inspirerende miljø. I tillegg har showroomet en teknisk utstilling av Vaillant, som gir rørleggere en unik mulighet til å se og lære mer om de nyeste teknologiene innen VVS. Studio AlternaBad ligger praktisk plassert vegg i vegg med et av Brødrene Dahls servicesentre, noe som gjør det enkelt og effektivt for rørleggere å kombinere sine vanlige innkjøp med et besøk i showroomet. Besøkende vil til enhver tid ha tilgang til dyktige fagpersoner som kan hjelpe dem med å finne de beste produktene for deres behov.

Se www.alternabad.no for mer inspirasjon 

Siste nytt fra Brødrene Dahl