Ullen magi - fem grunner til å velge ull på jobb

Velg ullklær på jobb for komfort og funksjon! Ull er behagelig med naturlig isolasjon og pusteevne, det holder deg tørr, og er (g)ull verdt i kalde temperaturer.

Jobber du i kalde omgivelser, er riktig arbeidsbekledning nøkkelen til suksess. I denne sammenhengen er ullklær ikke bare klær, men en investering i en god arbeidsdag. Her er fem gode grunner til å velge ull når du er på jobb.

Aqualarm by Altech

Julegaveidé? Her finner du Timbra ullgenser - fra XS til 3XL!

 

Behagelig hele dagen – fra innerst til ytterst

Ull er kjent for sin mykhet og naturlige elastisitet, og dette gjør det til det ideelle valget for lange arbeidsdager. Ull er et mykt og pustende naturmateriale som holder deg komfortabel hele dagen, uansett hvor krevende jobben er. Det gir deg bevegelsesfrihet, og sikrer at du holder deg varm uten å føle deg begrenset. Med ullundertøy og ullgenser - for ikke å glemme ullsokker - skal det mye til før du fryser. Du trenger ikke velge mellom komfort og funksjonalitet - med ull får du begge deler.

Beskyttelse mot elementene – fra topp til tå

Ull er kjent for sin evne til å håndtere ulike værforhold. Det er naturlig vannavstøtende og puster samtidig, noe som betyr at du kan takle både regn og svette uten å miste varmen. Vær forberedt på alle værforhold, og jobb komfortabelt uansett hva dagen bringer.

Langvarig slitestyrke for en aktiv arbeidsdag

Elektrikere, rørleggere, entreprenører - alle vet at arbeidsplassen kan være krevende for klærne. Våre ullplagg er designet for å tåle daglig slitasje. Noen av våre utvalgte plagg har kevlarforsterkninger på strategiske steder som gir ekstra holdbarhet, slik at klærne holder tritt med din aktive arbeidsdag.

Allsidig og praktisk

Ullklær gir deg fleksibiliteten til å tilpasse deg etter værforholdene. Med ullundertøy har du et solid fundament, og kan ta på ullgenseren etter behov. Bruk den som et lett lag på dager som ikke er fullt så kalde, eller som et varmeforsterkningslag under en skall- eller vinterjakke når kulden setter inn. Ullklær tilbyr den fleksibiliteten du trenger i et hektisk arbeidsmiljø.

Stil og funksjonalitet hånd i hånd

Hvorfor gå på kompromiss med stilen når du er på jobb? Våre ullklær kombinerer moderne design med den tradisjonsrike kvaliteten til ull. Se bra ut mens du utfører jobben din – samtidig som du holder varmen. Ull - en smart og stilfull investering for enhver arbeidsplass. Bestill det du trenger til kalde dager og opplev forskjellen!
17.11.2023
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

ProtecWork – flammehemmende verneklær for den profesjonelle
30.01.24
Nyheter
ProtecWork – flammehemmende verneklær for den profesjonelle
Arbeidsdagen i høyrisikomiljøer kan være krevende, og da er det avgjørende å velge riktige verneklær. Det er her Snickers Workwear sin flammehemmende kolleksjon, ProtecWork, trer inn som en pålitelig partner i kampen mot brannskader og andre risikosituasjoner.
Les mer
Vi er stolt sponsor til NM i rørleggerfaget for 11. gang på rad
18.10.23
Nyheter
Vi er stolt sponsor til NM i rørleggerfaget for 11. gang på rad
Hvert år konkurrerer fem lærlinger om NM-tittelen i rørleggerfaget ved å gjennomføre svenneprøven sin på åpen scene foran tallrike publikum. Mesterskapet veksler annethvert år på holdes under Worldskills og Bygg Reis Deg. Rørentreprenørene Norge er arrangør, og årets mesterskap går av stabelen i Nova Spektrum 18.-20. oktober
Les mer
Viktig opplæring for profesjonelle brukere: sikker håndtering av diisocyanatholdige  produkter
27.09.23
Nyheter
Viktig opplæring for profesjonelle brukere: sikker håndtering av diisocyanatholdige produkter
Jobber du med diisocyanater? Da må du dokumentere at du vet hva du gjør. Våre kunder får kurset gratis gjennom Sika.
Les mer
Vi øker effektiviteten med selvutsjekk i alle våre servicesentre
21.09.23
Nyheter
Vi øker effektiviteten med selvutsjekk i alle våre servicesentre
27. juni lanserte vi selvbetjent handel med vår app BD Vareskanning. I første omgang ble det innført i to av våre servicesentre; på Bryn i Oslo og på Gjøvik. Nå er det rullet ut i alle våre servicesentre – for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder.
Les mer