VVS-dagene – viktigere enn noen gang

VVS-dagene er en viktig arena for alle i VVS-bransjen, der ca. 12.000 bransjefolk deltar - også Brødrene Dahl.

Som en av Norges største leverandører innen VVS-bransjen er VVS-dagene en viktig arena for oss i Brødrene Dahl. Norges største fagmesse i vår bransje arrangeres annet hvert år, og i 2024 går det av stabelen 16.-18. oktober. Også denne gang finner den sted i Nova Spektrum i Lillestrøm.
Lars_Tendal_CEO
Med over 12.000 besøkende fra hele landet er VVS-dagene den største møteplassen for fagfolk, leverandører og produsenter i bransjen. – Når vi møter folk ansikt til ansikt på messen har vi en unik plattform for å bygge relasjoner og skape tillit. Vi får anledning til å presentere det vi jobber med innen teknologi og utvikling. I tillegg får vi muligheten til å diskutere behov og ønsker, som vi kan ta med oss videre når vi skal utvikle våre produkter og tjenester. Det gjør at vi har et bedre grunnlag for å tilfredsstille kundenes krav, forteller CEO Lars Tendal.

Satser stort

I år utvider vi vårt messeområde til 450 kvm, der vi skal vise frem et bredt utvalg av våre produkter. Det understreker målet om å fremheve vårt engasjement og bredde i bransjen. – Denne strategien er ikke bare rettet mot å øke salget, men også mot å forbedre folks bevissthet om vårt brede sortiment og kompetanse – både leverandører, kunder og andre som er interessert, sier Tendal.

Følger med i klassen

VVS-dagene fungerer også som et vindu til de nyeste trendene og utviklingene i VVS-bransjen. – Det er en utmerket anledning til å holde oss oppdatert på hva som rører seg i bransjen, slik at vi kan tilby våre kunder de meste relevante og moderne løsningene. Det gjør oss i stand til å forbli konkurransedyktige, og å tilpasse oss endringer i bransjen, fortsetter han.

Kinderegg

Deltakelsen på VVS-dagene er et kinderegg, der man har anledning til å møte kunder og samarbeidspartnere, vise frem produkter og tjenester, og også holde seg oppdatert på trender og utvikling i bransjen. – Som en ledende aktør har vi en forpliktelse til bransjen. Vi ønsker å demonstrere vår evne til å tilpasse oss og vokse i takt med stadig skiftende behov i markedet. VVS-dagene er derfor en veldig viktig plattform for oss, der vi møter andre aktører, og holder oss oppdatert i en stadig utviklende VVS-verden, avslutter Tendal.
"Vi skal gi kundene de mest innovative og effektive løsningene."
CEO, Lars Tendal
BD VVS-dagene 2022
Brødrene Dahl deltok som sedvanlig på VVS-dagene i 2022 - her representert av regionssjef servicesenter Thomas Arnvard (til venstre), sammen med markeds- og kommunikasjonssjef Jørgen Baardson. 
16.01.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

ProtecWork – flammehemmende verneklær for den profesjonelle
30.01.24
Nyheter
ProtecWork – flammehemmende verneklær for den profesjonelle
Arbeidsdagen i høyrisikomiljøer kan være krevende, og da er det avgjørende å velge riktige verneklær. Det er her Snickers Workwear sin flammehemmende kolleksjon, ProtecWork, trer inn som en pålitelig partner i kampen mot brannskader og andre risikosituasjoner.
Les mer
Ullen magi - fem grunner til å velge ull på jobb
17.11.23
Nyheter
Ullen magi - fem grunner til å velge ull på jobb
Velg ullklær på jobb for komfort og funksjon! Ull er behagelig med naturlig isolasjon og pusteevne, det holder deg tørr, og er (g)ull verdt i kalde temperaturer.
Les mer
Effektiv håndtering av retur og reklamasjon
27.10.23
Nyheter
Effektiv håndtering av retur og reklamasjon
I dagens verden forventer man en problemfri handelsopplevelse. Da er det avgjørende å ha velfungerende prosess for retur og reklamasjon.
Les mer
Vi er stolt sponsor til NM i rørleggerfaget for 11. gang på rad
18.10.23
Nyheter
Vi er stolt sponsor til NM i rørleggerfaget for 11. gang på rad
Hvert år konkurrerer fem lærlinger om NM-tittelen i rørleggerfaget ved å gjennomføre svenneprøven sin på åpen scene foran tallrike publikum. Mesterskapet veksler annethvert år på holdes under Worldskills og Bygg Reis Deg. Rørentreprenørene Norge er arrangør, og årets mesterskap går av stabelen i Nova Spektrum 18.-20. oktober
Les mer