VVS-dagene – viktigere enn noen gang

VVS-dagene er en viktig arena for alle i VVS-bransjen, der ca. 12.000 bransjefolk deltar - også Brødrene Dahl.

Som en av Norges største leverandører innen VVS-bransjen er VVS-dagene en viktig arena for oss i Brødrene Dahl. Norges største fagmesse i vår bransje arrangeres annet hvert år, og i 2024 går det av stabelen 16.-18. oktober. Også denne gang finner den sted i Nova Spektrum i Lillestrøm.
Lars_Tendal_CEO
Med over 12.000 besøkende fra hele landet er VVS-dagene den største møteplassen for fagfolk, leverandører og produsenter i bransjen. – Når vi møter folk ansikt til ansikt på messen har vi en unik plattform for å bygge relasjoner og skape tillit. Vi får anledning til å presentere det vi jobber med innen teknologi og utvikling. I tillegg får vi muligheten til å diskutere behov og ønsker, som vi kan ta med oss videre når vi skal utvikle våre produkter og tjenester. Det gjør at vi har et bedre grunnlag for å tilfredsstille kundenes krav, forteller CEO Lars Tendal.

 

Satser stort

I år utvider vi vårt messeområde til 450 kvm, der vi skal vise frem et bredt utvalg av våre produkter. Det understreker målet om å fremheve vårt engasjement og bredde i bransjen. – Denne strategien er ikke bare rettet mot å øke salget, men også mot å forbedre folks bevissthet om vårt brede sortiment og kompetanse – både leverandører, kunder og andre som er interessert, sier Tendal.

 

Følger med i klassen

VVS-dagene fungerer også som et vindu til de nyeste trendene og utviklingene i VVS-bransjen. – Det er en utmerket anledning til å holde oss oppdatert på hva som rører seg i bransjen, slik at vi kan tilby våre kunder de meste relevante og moderne løsningene. Det gjør oss i stand til å forbli konkurransedyktige, og å tilpasse oss endringer i bransjen, fortsetter han.

 

Kinderegg

Deltakelsen på VVS-dagene er et kinderegg, der man har anledning til å møte kunder og samarbeidspartnere, vise frem produkter og tjenester, og også holde seg oppdatert på trender og utvikling i bransjen. – Som en ledende aktør har vi en forpliktelse til bransjen. Vi ønsker å demonstrere vår evne til å tilpasse oss og vokse i takt med stadig skiftende behov i markedet. VVS-dagene er derfor en veldig viktig plattform for oss, der vi møter andre aktører, og holder oss oppdatert i en stadig utviklende VVS-verden, avslutter Tendal.
"Vi skal gi kundene de mest innovative og effektive løsningene."
CEO, Lars Tendal
BD VVS-dagene 2022
Brødrene Dahl deltok som sedvanlig på VVS-dagene i 2022 - her representert av regionssjef servicesenter Thomas Arnvard (til venstre), sammen med markeds- og kommunikasjonssjef Jørgen Baardson. 
16.01.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Så god som ny - produkter med nytt liv
Så god som ny - produkter med nytt liv
Visste du at på vårt serviceverksted reparerer vi og gir verktøy og maskiner et nytt liv? Joda, det er bærekraft i det. Vi fikser og ordner og mye får nytt liv. Prøv du også!
Les mer
Effektiv håndtering av retur og reklamasjon
Effektiv håndtering av retur og reklamasjon
I dagens verden forventer man en problemfri handelsopplevelse. Da er det avgjørende å ha velfungerende prosess for retur og reklamasjon.
Les mer