Logg inn
  • Aktuelt
  • VMT
  • Strekkfaste og ikke-strekkfaste støpejernsrør fra VOTEC

17.01.2022

Brødrene Dahl

Strekkfaste og ikke-strekkfaste støpejernsrør fra VOTEC

Brødrene Dahl leverer Duktile støpejernsrør innen VOTEC-merkevaren. Rørene innehar kvaliteter som møter kravene innenfor Vannkraft- og VA/VMT-sektoren, iht EN545:2010.

VOTEC Ikke-strekkfaste rør kommer som en-kamrede rør, mens strekkfaste rør kommer med to-kamrede rør, hvor den strekkfast rørtypen har mekaniske segmenter for låsing av rørene. Mekaniske segmenter er en svært god mekanisk kobling for å gjøre rørene strekkfaste og anbefales av Brødrene Dahl. Begge typene passer for Tyton-pakning.

Rørene kan fås med flere valg av utvendig og innvendige belegg

For utvendig belegg er Sink og Aluminium 400 g/m^2 og Blå Epoxy, med innvendig belegg BFSC sement (tilsv. HOZ), den mest leverte typen.

Polyuretan kan også fås som både innvendig og utvendig belegg. Polyuretan gir svært god korrosjonsbeskyttelse i korrosive miljøer som inneholder saltvann, i myrområder, jordsmonn med alunskifer og områder med giftig avfall eller korrosive væsker i grunnen. Polyuretanbelegget har svært god vedheft til støpejernet som hindrer at det ikke kommer vann eller væsker inn mellom støpejernet og det ytre korrosjonsbelegget – og anbefales av Brødrene Dahl.

Polyuretan som innvendig belegg gir også svært god korrosjonsbeskyttelse og lav friksjon mot vannstrømmen.

Mekanisk låsing av strekkfaste rør

To-kamrede rør for Tyton-pakning og med mekanisk låsesegmenter, J-SAW lock, gir en svært god låsing av rørene og anbefales når det er behov for strekkfaste rør. J-SAW lock systemet er enkelt å montere og demontere.
Ønsker du mer informasjon om VOTEC sine løsninger innen duktile støpejernsrør? Kontakt markedVMT@dahl.no

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Forleng levetiden med HaTelit asfaltarmering

Forleng levetiden med HaTelit asfaltarmering

Hull i asfalten, sprekker og deformasjoner er ikke bare til irritasjon for enhver bil- eller syklist, de utgjør også en stor fare for trafikanter mange steder. Valg av reparasjons- og rehabiliteringsarbeid kan være avgjørende for et langsiktig godt resultat.

Les mer

Digit vil bli mer synlige

Digit vil bli mer synlige

Digit hjelper anleggsentreprenører å holde redskapen mest mulig i gang og kommer nå i ny drakt for å synliggjøre dette enda bedre.

Les mer

Miljøvennlig og vedlikeholdsfri støyskjerm med Traftech Silent

Miljøvennlig og vedlikeholdsfri støyskjerm med Traftech Silent

Traftech Silent støyskjerm fra BD Samferdsel er et miljøvennlig produkt laget av resirkulert plast. Plankene er lette å montere, værbestandige og trekker ikke inn vann. I tillegg har de gode lydisolerende egenskaper, er vedlikeholdsfrie og selvrensende.

Les mer

Prefabrikkerte vannkummer på 1-2-3. Effektivt og sikkert!

Prefabrikkerte vannkummer på 1-2-3. Effektivt og sikkert!

Fra vår produksjon i Holmestrand produserer vi ferdige vannkummer i plast og betong – klar til montering i grøft.

Les mer