Logg inn

27.09.2021

Brødrene Dahl

Alterna har alt til vaskerommet

«En enklere hverdag» har vært mottoet under utviklingen av Alternas vaskeromsmøbler. Fokuset har vært på smarte og fleksible løsninger for at du skal kunne velge akkurat det som passer deg og dine behov, og for at alle skal kunne sette sammen sitt drømmerom.

Vi ser en sterk trend der vaskerom og grovkjøkken har blitt et viktig rom i huset. Mange ønsker å gjøre vaskerommet trivelig å oppholde seg i, og vi ser mer fokus på praktiske løsninger. Litt benkeplass for bretting av tøy er viktig, og mange ønsker god skapplass til oppbevaring av vaskemidler, vaskeutstyr og skittentøy.

imagen6wzg.png

Vaskerom har også tidligere vært forbeholdt eneboligene, men vi ser nå at vaskerom prioriteres i mindre leiligheter, og man ofrer gjerne areal for å få laget et slikt rom. Vaskerom kan være små eller store, og noen kombinerer vaskerom med noen eller alle funksjonene til et bad. Dette kan være spesielt praktisk i større husholdninger hvor det er praktisk med en ekstra dusj eller et toalett.

blobid1.jpg vaskerom6.jpg

Alterna tilbyr et bredt sortiment av vaskeromsmøbler, i ulike størrelser, medulike funksjoner, i god kvalitet og et elegant og enkelt design. Produktene kommer i høyglans- eller mattlakkerte fronter i fuktbestandig MDF.

vaskerom4.jpg

 

Se utvalget av Alterna vaskeromsmøbler i vår nettbutikk! 

 

 

 

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Prefabrikerte VVS-løsninger og egenutviklede VVS-systemer fra LK

Prefabrikerte VVS-løsninger og egenutviklede VVS-systemer fra LK

LK har et av VVS-markedets bredeste sortimenter. Produktsortimentet består fremst av egenutviklede VVS-systemer for vannbåren gulvvarme, tappevann, radiatorvarme og avløp.

Les mer

Grundfos Mixit – Den optimale shuntgruppeløsningen

Grundfos Mixit – Den optimale shuntgruppeløsningen

Med Grundfos' universelle MIXIT-løsning merker du fordelene fra dag én. Én enkelt forhåndsmontert enhet sikrer raskere, rimeligere installasjon og problemfri igangkjøring.

Les mer

De åtte beste grunnene til at sorte kraner har kommet for å bli

De åtte beste grunnene til at sorte kraner har kommet for å bli

Hvert år går farger inn og ut av motebildet, med relativt kort hylletid. Men sort har en tiltrekningskraft og eleganse som er tidløs. Det er en farge som har karakter, skaper atmosfære og som alltid vil se og føles eksklusiv ut.

Les mer

Nyhet - Alterna vaskerom i sort eik!

Nyhet - Alterna vaskerom i sort eik!

Alterna lanserer nå sine vaskeromsmøbler i en helt ny og moderne farge – Sort eikelaminat.

Les mer