Logg inn
  • Aktuelt
  • VVS
  • Bedre hygiene, mindre vannforbruk og enklere vedlikehold med DirectFlush

14.05.2023

Brødrene Dahl

DirectFlush - skinnende rent uten spylekant

Denne innovative designløsningen gir en rekke fordeler med tanke på renhold og hygiene:
  • DirectFlush-toalettet  har et design som gjør raskere og mer effektiv rengjøring mulig, noe som gir både tids- og kostnadsbesparelser. Dette gjør det velegnet både for private hjem og offentlige prosjekter. 
  • Takket være sitt optimale design blir DirectFlush-toalettet uten spylekant praktisk talt bakteriefritt ved rengjøring
  • Villeroy & Boch bruker et lavt vannforbruk på 3/4,5 liter som standard for å skylle hele skålen, noe som er bedre enn kravene i standarden "NS-EN 977". 
  • Med DirectFlush-teknologi skylles hele skålen innvendig, noe som gir en mer effektiv spyling og mindre risiko for avfall som kan feste seg til innsiden av skålen.

Perfekt design for høyeste grad av renslighet

DirectFlush-toaletter uten spylekant skiller seg ut med disse egenskapene: 

Hygiene

Designet uten spylekant gjør vedlikehold enklere og raskere, noe som sparer tid og penger. Kombinasjonen av AntiBac og CeramicPlus optimaliserer DirectFlush-toalettet enda mer.

AntiBac innebærer at antibakterielle sølv-ioner er integrert i porselenet og setet. Det gir en reduksjon av bakterievekst på mer enn 99,9 %!

CeramicPlus er en smussavvisende overflate; den gjør at vannet danner vannperler som tar med seg smuss og kalk når de renner ned. 

Effektivitet

Den innovative vannforsyningen sikrer en effektiv spyling av hele skålen innvendig, uten spruting. I tillegg bruker DirectFlush-teknologien et lavt skyllevolum på bare 3/4,5 liter.

Design

DirectFlush kan du få i både gulvstående og vegghengte modeller. Du vil alltid finne den riktige modellen for ditt prosjekt. 

Siste nytt fra Brødrene Dahl