Dusjløsninger for ethvert baderom

Jobber du med å pusse opp eller lage nye baderom? Enten du styrer et prosjekt der mange leiligheter skal renoveres eller bygges fra bunnen, eller har en kunde som vil «freshe» opp baderommet sitt, er det et hav av muligheter når det gjelder dusjløsninger. Vi har utvalget du trenger.

AlternaBad_Picto
AlternaBad har et stort utvalg dusjer, fra prosjekt til walk in-dusjer med skyvedør. Picto dusjvegger er ideelle til prosjekter, mens Pyxis passer meget godt der man ønsker en hjørneløsning med rette dører eller foldedører. Picto og Pyxis har EPD-er som dokumenterer produktenes miljøavtrykk fra vugge til grav. 
Matrix walk in-dusjer finnes i minimalistisk variant med sort ramme rundt dørene, eller i et mer industrielt uttrykk med sprosser. Alterna PureDay er en annen walk in-dusj, som leveres med skyvedør eller som hjørneløsning.
«Badet du ønsker deg til prisen du håper på»
Alterna Primeo leveres i både rundt og firkantet format, og er en prisgunstig løsning. Er du ute etter å spare tid er Alterna Click et meget godt valg, med veldig rask og enkel montering.

Hüppe – eleganse og kvalitet hånd i hånd

Hüppe tilbyr ulike dusjløsninger med høyt fokus på design og kvalitet. De leverer til hele spekteret fra store prosjektleveranser til skreddersøm, basert på kundens ønsker. Med lang levetid, lavt klimaavtrykk og fleksible løsninger er de kompromissløs når det gjelder kvalitet.
Macro Design leverer både kabinetter og andre dusjløsninger av høy kvalitet som er laget for å holde lenge, har enkel montering og kommer i forskjellige størrelser.  
Dusjkabinettet Macro Flow er tilgjengelig i rektangulær og buet fasong, i de fleste størrelser. De leverer dusjevegger og -dører i seriene Empire og Spirit.
Hos Macro er det også mulighet for skreddersydde dusjløsninger etter kundens behov.
Macro Flow
Geberit har besluttet å selge den nordiske dusjvirksomheten. Det betyr blant annet at vi ikke leverer dusj fra Geberit. Har du behov for reservedeler så ta kontakt med din BD-selger.
08.01.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

PICO-pumper fra Wilo – «Simply better»
12.01.24
VVS
PICO-pumper fra Wilo – «Simply better»
PICO-pumper fra Wilo er et utmerket valg for villaer og små eiendommer, med funksjonelle og energieffektive produkter. Med fokus på funksjon, kvalitet og bærekraft leverer Wilo sirkulasjonspumper for ditt varmesystem.
Les mer
Slidedrain - Norges mest miljøvennlige gulvsluk
11.01.24
VVS
Slidedrain - Norges mest miljøvennlige gulvsluk
Slidedrain kan hjelpe deg til å ta del i det grønne skiftet i byggebransjen. Det er det første sluket som er laget av resirkulert plast, og bidrar til bærekraft og redusert klimaavtrykk.
Les mer
Full kontroll med Aqualarm Strømkutt fra Altech
08.11.23
VVS
Full kontroll med Aqualarm Strømkutt fra Altech
Er du bekymret for vannlekkasje og alle problemene det kan medføre? Med Aqualarm Stømkutt fra Altech kan du føle deg mye tryggere, da den stenger vanntilførselen, og stopper strømmen til enheten den er koblet til.
Les mer
Få total kontroll over lekkasjesikringen med den nye Altech Gateway!
28.09.23
VVS
Få total kontroll over lekkasjesikringen med den nye Altech Gateway!
Med den nye Aqualarm Gateway kan du nå være i forkant av lekkasjer og vannskader. Aqualarm Gateway er en IoT-enhet som gir deg full kontroll over Trådløs+ lekkasjestopperen din, uansett hvor du befinner deg. Med dette produktet kan du være trygg på at du blir varslet umiddelbart om en lekkasje er i ferd med å utvikle seg.
Les mer