Logg inn
  • Aktuelt
  • VVS
  • Nyhet hos Brødrene Dahl - Fima Carlo Frattini

27.09.2021

Brødrene Dahl

Nyhet hos Brødrene Dahl - Fima Carlo Frattini

Fima er 100% italienskprodusert og har vært på markedet siden 1960-tallet. Vi tilbyr et bredt utvalg farger og utførelser; kjøkkenkraner, servantkraner, badekarkraner og dusjtermostater i blant annet farger som svart, hvit, gull og krom.

imagecu95q.png

Kranene kan leveres i fargene sort matt, sort krom, børstet sort krom, hvit matt, gull, børstet gull, antikk kobber, antikk bronse og børstet nikkel og krom

Kranene er av høy kvalitet, men allikevel til en fornuftig pris. Kvaliteten på materialene, kreativiteten og det elegante og innovative designet med minimalistiske og sofistikerte linjer utgjør en perfekt balanse mellom design, teknologi og kvalitet. FIMA bruker kun de beste materialene og moderne teknologi for at produktene skal vare, år etter år, og komponentene blir testet og kvalitetssikret jevnlig slik at kun det beste blir brukt i produksjonen.

blobid2.png fima6.png

Med fokus på miljø

Fima har gjennom mange år hatt fokus på utvikling av nye produksjonsprosesser for å redusere bruken av ressurser, materialer og energi. Av hensyn til miljøet produseres det kun emballasje laget av resirkulerte materialer, som til gjengjeld er 95 % resirkulerbart. Siden 2011 har Fima dekket sitt eget energibehov ved hjelp av solenergi, og produserer årlig 400 megawatt energi til bruk i sin produksjon.

imagev2yc8.png

Se produktene fra FIMA Carlo Frattini i vår nettbutikk! 

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Prefabrikerte VVS-løsninger og egenutviklede VVS-systemer fra LK

Prefabrikerte VVS-løsninger og egenutviklede VVS-systemer fra LK

LK har et av VVS-markedets bredeste sortimenter. Produktsortimentet består fremst av egenutviklede VVS-systemer for vannbåren gulvvarme, tappevann, radiatorvarme og avløp.

Les mer

Grundfos Mixit – Den optimale shuntgruppeløsningen

Grundfos Mixit – Den optimale shuntgruppeløsningen

Med Grundfos' universelle MIXIT-løsning merker du fordelene fra dag én. Én enkelt forhåndsmontert enhet sikrer raskere, rimeligere installasjon og problemfri igangkjøring.

Les mer

De åtte beste grunnene til at sorte kraner har kommet for å bli

De åtte beste grunnene til at sorte kraner har kommet for å bli

Hvert år går farger inn og ut av motebildet, med relativt kort hylletid. Men sort har en tiltrekningskraft og eleganse som er tidløs. Det er en farge som har karakter, skaper atmosfære og som alltid vil se og føles eksklusiv ut.

Les mer

Alterna har alt til vaskerommet

Alterna har alt til vaskerommet

«En enklere hverdag» har vært mottoet under utviklingen av Alternas vaskeromsmøbler. Fokuset har vært på smarte og fleksible løsninger for at du skal kunne velge akkurat det som passer deg og dine behov, og for at alle skal kunne sette sammen sitt drømmerom.

Les mer