Logg inn
  • Aktuelt
  • VVS
  • Funksjonell, effektiv og lekker - 9000E Tronic fra FM Mattsson

31.08.2023

Brødrene Dahl

Funksjonell, effektiv og lekker - 9000E Tronic fra FM Mattsson

I landskapet av baderomsdesign og teknologi er servantkranen 9000E Tronic en ny generasjon av berøringsfrie kraner

All teknikken er integrert i batterihuset, og den automatiske kalibreringen av sensoren gjør det like enkelt å installere som en vanlig servantkran.
Den er energiklassifisert og har kaldstartfunksjon, noe som holder nede forbruket av både energi og varmtvann. Temperaturen stilles enkelt på spaken på siden av batterikroppen som er godt synlig. Man kan også sperre mot maks varmtvannstemperatur som en skoldingsbeskyttelse, eller fjerne helt når du kun ønsker en forhåndsinnstilt temperatur.

Bakgrunn og designfilosofi

9000E Tronic representer funksjonalitet, effektivitet og estetikk med sitt tidløse design. Den slanke og strømlinjeformede utformingen gjør at den enkelt kan integreres i en rekke baderomsstiler, fra det moderne til det klassiske.

Brukervennlig og hygienisk

9000E Tronic er utstyrt med avanserte teknologiske funksjoner som øker brukeropplevelsen. Den berøringsfrie betjeningen gir et elegant utseende, og er en hygienisk løsning ved å redusere kontakt med overflaten. Varmeregulering og vannmengde kan enkelt justeres, noe som gir brukerne full kontroll over vannstrømmen og temperaturen.

Effektivitet og bærekraft

Servantkranen 9000E Tronic er laget for bærekraftig bruk av vannressurser. Den er utstyrt med teknologi som reduserer vannforbruket uten å påvirke ytelsen. Det er miljøvennlig, samtidig som det bidrar til å redusere vannregningen.
Servantkranen 9000E er tilgjengelig i en rekke overflatebehandlinger, inkludert blankt krom, børstet stål, polert messing og sort Dette gir muligheten til å tilpasse kranen til enhver baderomsinnredning og stilpreferanse.

Siste nytt fra Brødrene Dahl