Logg inn
  • Aktuelt
  • VVS
  • Geberit FlowFit - utviklet for og med rørleggere!

Geberit FlowFit - utviklet for og med rørleggere!

05.06.2023

Brødrene Dahl

Enkel posisjonering

Siden rørleggeren bare trenger å plassere pressbakken på pressindikatoren fra den ene siden og ikke rundt hele delen, er monteringen mye mer praktisk. Fittingen er ganske enkelt laget slik at pressindikatoren er lett tilgjengelig, og kan vris i trinn på 45 °. Dette gjør det enkelt å arbeide trygt, selv i hjørner eller på trange steder.

Slutt på flaskehalser

Det er ikke lenger nødvendig å avgrade røret før det plasseres i fittingen. Dette er med på å forenkle installasjonsprosessen, og selvfølgelig en bidragsyter for å spare tid.

Færre verktøy

Fra nå av kan rørleggere jobbe med alle rørdiametre fra 16 mm til 75 mm med bare to pressbakker, noe som gir en betydelig tidsbesparelse når det gjelder å måtte bytte bakke mellom hver dimensjonsendring. Det er mulig å presse store dimensjoner uten behov for tunge presslynger, noe som forenkler installasjonsprosessen betydelig – spesielt når du arbeider over hodehøyde.

Raskt arbeid

Alternativt er det mulig å bruke en håndbetjent presstang for mindre diametere på d16-40. Og takket være den optimale kraftoverføringen er kraften som kreves for å presse Geberit FlowFit D40 den samme som kraften for å presse Geberit Mepla d26.
Ingen unødvendige operasjoner, ingen kompromisser

Siste nytt fra Brødrene Dahl