Logg inn
  • Aktuelt
  • VVS
  • Kampen mot vannlekkasjer – Aqualarm redder dagen

05.06.2023

Brødrene Dahl

Kampen mot vannlekkasjer – Aqualarm redder dagen

Vannlekkasjer kan føre til alvorlige skader på bygninger og interiør. Aqualarm by Altech holder private hjem, bedrifter og offentlige bygninger trygge.

Aqualarm by Altech er et system designet for å oppdage vannlekkasjer i ulike typer bygninger. Dette systemet er nyttig for en rekke personer og organisasjoner, inkludert:

Privatpersoner: Privatboligeiere vil ha nytte av Aqualarm for å beskytte hjemmet sitt mot mulige vannskader. Systemet oppdager og stenger vannet ved lekkasjer på vanninstallasjoner slik som, varmtvannsberedere, oppvaskmaskiner, kaffemaskiner, osv. Brukes også på klosettrom uten sluk og i andre tørre rom med vanninstallasjoner, der man trenger å sikre seg mot lekkasjer. På alle nye boliger er lekkasjestoppere påbudt.

Eiendomsforvaltere: Eiendomsforvaltere som administrerer flere boliger, leilighetskomplekser eller forretningsbygg vil dra nytte av Aqualarm lekkasjestopper sammen med Aqualarm Gateway for å oppdage vannlekkasjer i en tidlig fase. Dette bidrar til å begrense skader og kostnader ved å forebygge lekkasjerelaterte problemer.

Bedrifter og kontorer: Kontorer, butikker eller andre typer bedrifter har gjerne verdifulle eiendeler eller sensitivt utstyr som kan bli ødelagt av vannskader. Aqualarm kan bidra til å redusere risikoen for slike skader ved å gi tidlige advarsler om lekkasjer.

Hoteller og overnattingssteder: Hoteller og overnattingssteder har ofte store vanninstallasjoner og mange rom som kan være utsatt for vannlekkasjer. Aqualarm kan hjelpe med å oppdage lekkasjer og unngå forstyrrelser for gjestene, samtidig som det begrenser skadeomfanget.

Offentlige bygninger: Offentlige bygninger som skoler, sykehus eller offentlige kontorer har også behov for å beskytte seg mot vannskader. Aqualarm kan være en verdifull ressurs for å oppdage lekkasjer og unngå forstyrrelser i tjenestene.

Forsikringsselskaper: Forsikringsselskaper anbefaler eller krever installasjon av lekkasjesikring for å redusere risikoen for vannskader. Man risikerer begrensninger i utbetaling dersom man ikke har det på plass. En positiv ting er at forsikringsselskap ofte gir en reduksjon i premien dersom du installerer lekkasjestopper i ditt hjem.

Det er verdt å merke seg at behovet for Aqualarm vil variere avhengig av bygningens type, størrelse, formål og risikofaktorer. Det anbefales å konsultere med en fagperson, gjerne fra Altech, for å vurdere om Aqualarm er egnet for dine spesifikke behov og situasjon.

Aqualarm lekkasjestopper finnes i tre versjoner

De tre verjonene er strømkutt, kablet og trådløs. Alle har mulighet til å koble til to ventiler slik at man kan dekke både varmt og kaldt vann.
Ventilene er mykstengende, motoriserte kuleventiler med full gjennomstrømning.
Vær trygg med lekkasjestopperen Aqualarm fra Altech

Siste nytt fra Brødrene Dahl