Logg inn

12.09.2022

Brødrene Dahl

Legg gulvvarme mer effektivt

Smartclips er et system som gjør hverdagen både enklere og bedre. Med dette unike systemet får du en riktig ergonomisk arbeidsstilling og det øker din produktivitet.

Så enkelt!

Det praktiske Smart Tool –verktøyet fylles med Smartclips av riktig dimensjon, så trykker du lett ned på armeringsnettet og smartclipsen monteres.

Klipsene løfter også rørene opp fra armeringsjernet og gir bedre avretning. De kan fjernes og erstattes, eller brukes på nytt, om du har behov for det.

Du sikrer en rett og nøyaktig plassering av rørene på nettingen og systemet er meget lønnsomt sammenlignet med tradisjonelle monteringsmetoder. I tillegg kan dette systemet også tilpasses andre både rør og armeringsjern.

Smartclip.pngSjekk alltid hvilken dimensjon det er på armeringsnettet, og bruk riktig adapter(fot) for riktig klips. Kontroller alltid armeringsnettet med skyvelær før igangsetting. Det går ca 7-10 stk klips pr. m² og de legges med ca. 50 til 70 cm avstand. Klipsene settes i kryssene på armeringsnettet, men kan også settes på jernet, i rørets lengderetning. Ved legging i kulde, følg rørprodusentenes anbefalinger.

Se brosjyren her

Siste nytt fra Brødrene Dahl