Logg inn
  • Aktuelt
  • VVS
  • Mer for pengene med Oras Nova Comfort termostat

05.12.2022

Brødrene Dahl

Mer for pengene med Oras Nova Comfort termostat

De fleste dusjer flere ganger i uken; mange hver eneste dag. Da er det viktig at det oppleves som behagelig og trygt – og samtidig ikke belaster miljøet unødig.
 
Oras Comfort termostat_2.jpg
Oras Comfort termostat_6.jpg
Den nye og forbedrede Oras Nova Comfort-termostaten garanterer riktig temperatur – raskere enn før. Det gir en behagelig dusjopplevelse, uten risiko for å bli skåldet. Dusjtemperaturen holder seg innenfor +/-1 grad​. Variasjoner i temperatur kan skyldes endringer i trykk, eller temperaturen på vannet som blir tilført. Dette kan oppstå for eksempel i leilighetsbygg som bruker fjernvarme og varmevekslere. Oras Nova Comfort termostat sørger for at dusjtemperaturen forblir jevn, selv om temperaturen og trykket på vannet som kommer inn endrer seg i løpet av tiden dusjen er i bruk.

Bærekraftig

Oras Nova Comfort termostat er fremstilt av holdbare materialer, uten å ofre funksjon eller design. Termostaten kan også leveres som ferdig BREEAM-kran som er tilpasset mindre vannmengder. Det sparer miljøet, samtidig som man får mye for pengene.

 
Oras Nova Comfort garanterer:

  • Rask responstid på temperaturendringer på vannet. Det vil si at selv om vanntilførselen endrer seg i temperatur og trykk, garanterer vi at dusjtemperaturen holder seg med nøyaktighet innenfor +/-1 grad​. 
  • Forbedret sikkerhet og skåldesbeskyttelse
  • Forbedret ytelse på dusj med mindre vannmengde. En god løsning for bærekraftige 
    installasjoner og bygninger. 

Siste nytt fra Brødrene Dahl