Logg inn
  • Aktuelt
  • VVS
  • Nordiske toaletter får et ansiktsløft med PRO N

12.09.2023

Brødrene Dahl

Nordiske toaletter får et ansiktsløft med LAUFENs PRO N

LAUFENs nordiske serie, PRO N, er omhyggelig undersøkt av sanitæringeniører. Det gir resultater.

Økt fokus på god hygiene har bidratt til at de gulvstående toalettene i LAUFENs PRO N-serie nå har fått noen betydelige oppgraderinger i forhold til hvor lett de er å rengjøre. Alle nye versjoner er nå uten kant. På den måten kan ikke bakterier og skitt lenger gjemme seg i spylekanten, samtidig som du får en meget effektiv skylling.

Laufen Clean Coat er standard

Det rengjøringsvennlige belegget, LCC, er nå standard på alle gulvstående PRO N toaletter. LCC står for Laufen Clean Coat, og er et tilleggsbelegg påføres på toppen av den allerede sterke LQS-glasuren som finnes på alle LAUFEN-produkter. Det skjer med en ekstra brenning av produktet, og gjør at man får en overflatejevnhet på kun 4 mm, noe som gjør at urenheter ikke så lett kan sette seg. Den ekstra glatte overflaten gjør også at det blir mindre behov for rengjøringsmidler, så det er også bonus på miljøkontoen.

Samme elegante design

Toalettene er fortsatt utformet på samme måte, slik at du fremdeles kan dra nytte av de lettstelte formene med minimale nisjer og kanter. Spesielt back-to-wall-modellen har stort fokus på dette, men du vil oppleve det på alle standard PRO N toaletter, enten de har S- eller P-lås.

Siste nytt fra Brødrene Dahl