Logg inn
  • Aktuelt
  • VVS
  • Ny produktserie fra Oras for proffmarkedet!

11.09.2023

Brødrene Dahl

Ny produktserie fra Oras for proffmarkedet - 

kun hos Brødrene Dahl!

Brødrene Dahl introduserer servant- og kjøkkenkraner i serien Saga Style fra Oras. Produktene er i velkjent Oras-kvalitet, med et løftet, urbant design. De er svært enkle å montere med 3S installasjon, hurtigfestesystem og fleksible slanger (på alle modeller). Oras 3.5 kassett gjør kranen til et robust og driftssikkert produkt. 

Bærekraftig kvalitet

Oras Saga Style er laget av høykvalitetsmessing (DZR), og er derfor motstandsdyktig mot avsinking. Dette sikrer at kranen beholder sin struktur og funksjon over lang tid, og gir kunden din en pålitelig kvalitetskran som vil vare i årevis. Den er et resultat av mange års kompetanse og erfaring. Den konstante vannmengden på 6 liter per minutt reduserer vannforbruket, noe som er både miljøvennlig og økonomisk. Man kan også stille den inn på makstemperatur for å unngå muligheten for skolling.

Allsidig og lettvint

Oras Saga Style er designet med tanke på allsidighet. Den passer til de fleste servanter og baderomsdesign. Dette sørger for fleksibilitet til å installere den i ulike miljøer og konfigurasjoner. Den intuitive designen gjør også kranen enkel å bruke for alle. Kranen er utformet for enkelt vedlikehold og eventuell utskifting av deler, noe som gjør installasjons- og vedlikeholdsjobben enda enklere og mer kostnadseffektiv.
Kjent, sikker, velprøvd. Enkel å velge, enkel å montere, enkel service!

Verdi for pengene

Med sin overlegne kvalitet, moderne design og brukervennlige funksjoner, er Oras Saga Style servantkran en utmerket oppgraderingen for ethvert baderom, enden det er snakk om renovering eller nybygg. Med sin lange levetid og pålitelighet gir kranen valuta for pengene, og investeringen sikrer pålitelig ytelse i mange år fremover.

Siste nytt fra Brødrene Dahl