Logg inn

04.04.2023

Brødrene Dahl

Hygienisk og stilfullt med Nautic 1530

Det nye vegghengte toalettet fra Gustavsberg – Nautic 1530 – er hygienisk og slitesterkt. Det har et organisk design med overflater som er enkle å rengjøre. Toalettet er utstyrt med Hygienic Flush med åpen spylekant for enklere rengjøring.

Praktisk problemløser

Den fleksible boltavstanden, fra 180 til 230 mm, løser mange problemer for installatøren - spesielt når man skal bytte fra åpne til skjulte bolter.
Skjult veggarmatur gir et penere uttrykk på badet, og gjør rengjøringen enklere. Toalettet tåler en belastning på 400 kg, og anbefalt spylevolum er 4,5 og 3 liter. Toalettet er utstyrt med myktlukkende sete med Quick Release.

Hva er Hygienic Flush?

Hygienic Flush er Gustavsbergs revolusjonerende spyleteknologi, som gir sluttbrukeren mange fordeler. Den sørger for optimal hygiene hver gang det skylles ned i toalettet. Designet uten spylekant gjør at skyllingen effektivt renser hele skålen og holder smusset unna, i motsetning til  trange spylekanter, som ofte er vanlig på toaletter. 
Det spyler helt opp til kanten for bedre hygiene, og hjelper til med å eliminere potensielle smussfeller. Den smarte spyleteknologien gjør effektivt rent helt opp til den tynne, lettstelte hygienelisten, og løfter toaletter til en ny hygienisk standard. 
Gustavsberg har utviklet en verdensledende hygienisk innovasjon

Siste nytt fra Brødrene Dahl