Logg inn
  • Aktuelt
  • VVS
  • Pressalit – design og funksjonalitet i verdensklasse

07.06.2023

Brødrene Dahl

Pressalit – design og funksjonalitet i verdensklasse

Toalettseter fra Pressalit betyr topp kvalitet og slitesterk dansk design.

Toalettsetene fra Pressalit er kompatible med mange ulike toalettmerker, slik at man alltid vil finne et sete som passer til det toalettet man har valgt. Setene er testet til det ytterste for å sikre at de tåler daglig bruk i mange år, og at de sikrer den best mulige opplevelse av komfort – hver eneste gang.

Komfort, stil og funksjonalitet i fokus

Faktorer som størrelse, materiale, komfort og stil er viktige i denne sammenhengen. Det skal passe til interiøret på badet, oppfylle nødvendige funksjoner, og samtidig harmonere med personlig smak og stil.

Størrelse på toalettsetet

Pressalit tilbyr seter i ulike størrelser og former, og det er viktig å finne en størrelse som passer perfekt til ditt toalett. For eksempel kan et for stort sete føre til at det henger utenfor toalettskålen, mens et for lite sete kan være ubehagelig å sitte på. Enkelte modeller fra Pressalit har en universell utforming og passer til alle toalettmodeller, mens andre passer til en eller flere modeller. Sjekk med din selger hva som gjelder for ditt toalett.

Hvilke funksjoner ønsker du?

Pressalit tilbyr et bredt utvalg av moderne og elegante toalettseter som er tilpasset forskjellige behov og preferanser. Populære funksjoner er blant annet seter med soft close, quick release/lift-off og justerbare hengsler. Soft close-funksjonen gjør at toalettsetet lukker seg sakte og stillferdig, mens quick release/lift-off-funksjonen gjør at man med et enkelt grep kan ta av setet for enkel rengjøring. Justerbare hengsler kan være nyttig hvis man ønsker å justere setets plassering. I tillegg har Pressalit flere seter med antibakteriell funksjon som hemmer vekst av bakterier.

Finn din personlige stil

Design og stil er også viktig å vurdere når man skal velge et toalettsete. Pressalit har seter i forskjellige farger og utforminger – fra enkle og elegante til mer fargerike. Her vil man finne en stil som passer med enhver smak, og som harmonerer fint med resten av baderommet. Valg av toalettsete er kanskje ikke det mest spennende eller glamorøse valget, men det kan fort utgjøre forskjellen på et pent eller et lekkert baderom.
TwistFlush fra Villeroy & Boch

Siste nytt fra Brødrene Dahl