100% vanntette møbler for våtrom

Alterna Aqua-serien gir deg 100% vanntette og robuste våtromsmøbler, perfekte for krevende miljøer. Kvalitetsmøbler som varer.

100% vanntette møbler for våtrom

Alterna Aqua - prosjektmøbler for våtrom

 

Når det kommer til å velge møbler for våtrom og områder med høy luftfuktighet, er det få produkter som kan matche Alterna Aqua-serien. Disse møblene er ikke bare stilrene, men de tilbyr også en unik vanntetthet som gjør dem til det perfekte valget for krevende miljøer.

 

Holdbare møbler laget av termoplast

Alterna Aqua er laget av termoplast, noe som gir møblene en robusthet som gjør dem perfekte for områder med mye fuktighet og våte forhold. De er 100% vanntette. Dette betyr at du kan bruke dem i alle typer våte miljøer uten å bekymre deg for vannskader. En av de største fordelene med disse møblene er at de forblir vanntette selv om du trenger å sage eller bore i dem. Dette gir deg en fleksibilitet som er sjelden å finne i andre møbler beregnet for våtrom.

Les mer om Alterna prosjektmøbler.

Alterna_Prosjekt_Aqua_BDH_03087 (1).jpg

Bærekraftige og resirkulerbare møbler

Møblene er laget av delvis resirkulert materiale og er helt resirkulerbare. Når du skal kvitte deg med dem, kan skapene sorteres som hardplast, mens beslag, håndtak og hengsler sorteres som metall. Dette bidrar til en mer bærekraftig bruk av ressurser og mindre miljøavtrykk. Se hele Alterna Aqua-serien her

 

Perfekte løsninger for våtrom

For områder med høy luftfuktighet og risiko for vannskader, er Alterna Aqua-møblene de perfekte problemløserne. Med deres unike kombinasjon av vanntetthet og holdbarhet gir de deg tryggheten om at møblene dine vil tåle selv de mest krevende forholdene.

21.06.2024
Alterna Bad