Smart vaskerom med AlternaBad

Vi tilbyr smarte og fleksible løsninger for vaskerom, med fokus på å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv. Uansett om du trenger et dedikert hjørne eller et større område til ditt vaskerom, kan du finne en løsning som passer perfekt for deg. Med muligheten til å designe vaskerommet akkurat slik du vil ha det, gir AlternaBad deg friheten til å skape et funksjonelt og stilrent rom.

Smart vaskerom med AlternaBad

Alternabad vaskerom

 

Design og tilpasning

Velg mellom ulike overflater som hvit høyglans, grå matt, hvit matt, sand matt, eik, mørk eik og valnøtt. Våre møbler leveres i samme utførelse som Malin baderomsmøbler, med fronter i fuktbestandig MDF. Dette sikrer både holdbarhet og et enhetlig design gjennom hele hjemmet.

  • Lakkerte fronter i fuktbestandig MDF: Våre fronter tåler fuktighet godt, noe som er ideelt for våtrom.
  • Enkel montering av kombinasjoner: Ferdig monterte moduler som er enkle å montere og tilpasse etter behov.
  • Personlig tilpasning: Skreddersy løsninger som passer dine spesifikke behov og preferanser.
  • Samme utførelse som Malin baderomsmøbler: For et helhetlig og koordinert utseende i hjemmet ditt.
Hvitt vaskerom fra AlternaBad
Tørkestativ fra AlterneBad
Tråkurver Alternabad
Strykebrett fra AlternaBad

Maksimer funksjonalitet og utseende

Med smart innredning kan du maksimere både funksjonaliteten og utseendet på vaskerommet ditt. Her er noen av de innovative løsningene vi tilbyr:

Strykebrett nedfelt i skuffen

Et strykebrett som kan felles ned i en skuff når det ikke er i bruk er en genial og plassbesparende løsning. Dette gjør det enkelt å stryke klær uten å måtte dra frem et stort strykebrett hver gang.

Innebygd, foldbart tørkestativ

Et innebygd, foldbart tørkestativ som alltid er tilgjengelig når du trenger det, men som tar minimalt med plass når det ikke er i bruk. Dette er en praktisk løsning som holder vaskerommet ryddig.

Funksjonell skuff med uttrekkbar hylle

En funksjonell skuff med en uttrekkbar hylle som passer perfekt til å plassere en kurv når du skal tømme eller legge tøy inn i vaskemaskinen. Skuffen under har også plass til vaskebøtte og høye vaskemiddelflasker, noe som gjør organiseringen enkel og effektiv.

Trådkurv

En trådkurv som gjør det enkelt å holde orden i skapet, og gir lett tilgang til det som oppbevares. Denne kurven er spesielt godt egnet for oppbevaring av tekstiler, og hjelper deg med å holde vaskerommet ryddig og organisert.

 

Vi tilbyr en rekke smarte løsninger for vaskerom som kombinerer funksjonalitet, stil og enkelhet. Med våre produkter kan du designe et vaskerom som ikke bare ser bra ut, men også fungerer optimalt i hverdagen. Utforsk våre fleksible og innovative løsninger i dag og oppdag hvordan AlternaBad kan gjøre ditt vaskerom til et praktisk og stilfullt rom. Les mer her for mer inspirasjon.

07.06.2024
Alterna Bad