Dusjløsninger for ethvert baderom

Jobber du med å pusse opp eller lage nye baderom? Enten du styrer et prosjekt der mange leiligheter skal renoveres eller bygges fra bunnen, eller har en kunde som vil «freshe» opp baderommet sitt, er det et hav av muligheter når det gjelder dusjløsninger. Vi har utvalget du trenger.

AlternaBad_Picto
AlternaBad har et stort utvalg dusjer, fra prosjekt til walk in-dusjer med skyvedør. Picto dusjvegger er ideelle til prosjekter, mens Pyxis passer meget godt der man ønsker en hjørneløsning med rette dører eller foldedører. Picto og Pyxis har EPD-er som dokumenterer produktenes miljøavtrykk fra vugge til grav. 
Matrix walk in-dusjer finnes i minimalistisk variant med sort ramme rundt dørene, eller i et mer industrielt uttrykk med sprosser. Alterna PureDay er en annen walk in-dusj, som leveres med skyvedør eller som hjørneløsning.
«Badet du ønsker deg til prisen du håper på»
Alterna Primeo leveres i både rundt og firkantet format, og er en prisgunstig løsning. Er du ute etter å spare tid er Alterna Click et meget godt valg, med veldig rask og enkel montering.

Hüppe – eleganse og kvalitet hånd i hånd

Hüppe tilbyr ulike dusjløsninger med høyt fokus på design og kvalitet. De leverer til hele spekteret fra store prosjektleveranser til skreddersøm, basert på kundens ønsker. Med lang levetid, lavt klimaavtrykk og fleksible løsninger er de kompromissløs når det gjelder kvalitet.
Macro Design leverer både kabinetter og andre dusjløsninger av høy kvalitet som er laget for å holde lenge, har enkel montering og kommer i forskjellige størrelser.  
Dusjkabinettet Macro Flow er tilgjengelig i rektangulær og buet fasong, i de fleste størrelser. De leverer dusjevegger og -dører i seriene Empire og Spirit.
Hos Macro er det også mulighet for skreddersydde dusjløsninger etter kundens behov.
Macro Flow
Geberit har besluttet å selge den nordiske dusjvirksomheten. Det betyr blant annet at vi ikke leverer dusj fra Geberit. Har du behov for reservedeler så ta kontakt med din BD-selger.
08.01.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Oras Electra med turbin - mer enn smart
15.04.24
Synlig VVS
Oras Electra med turbin - mer enn smart
Oras tar nå et betydelig skritt fremover med sin banebrytende turbin og innovative Electra-serie av berøringsfrie kraner som gir en energieffektiv løsning. Disse to sammen kombinerer effektivitet og brukervennlighet.
Les mer
Linjesluk med mindre vedlikehold
03.04.24
Synlig VVS
Linjesluk med mindre vedlikehold
Utfordrer markedet igjen: Slidedrain lanserer linjesluk med mindre vedlikehold, fleksibel montering og bedre pris.
Les mer
Nyhet fra Fima - Snap servantkraner
26.03.24
Synlig VVS
Nyhet fra Fima - Snap servantkraner
En stilfull servantkran med lange, tynne håndtaket som gir et elegant utseende, samtidig som den har myke kanter for komfortabelt grep.
Les mer
Har du fått med deg nyheten Pluvia?
20.03.24
Synlig VVS
Har du fått med deg nyheten Pluvia?
Endelig kan vi presentere det nye dusjkabinettet Pluvia. Moderne luksus med få løse deler - enkelt å montere.
Les mer