Oras Electra med turbin - mer enn smart

Oras tar nå et betydelig skritt fremover med sin banebrytende turbin og innovative Electra-serie av berøringsfrie kraner som gir en energieffektiv løsning. Disse to sammen kombinerer effektivitet og brukervennlighet.

Oras Electra med turbin - mer enn smart

Oras Electra med turbin

I VVS-bransjen er effektivitet og enkle løsninger avgjørende for å tilby kundene det beste. Samtidig som det forenkler hverdagen til både kunder og deg som rørlegger. Oras tar nå et betydelig skritt fremover med sin banebrytende turbin og innovative Electra-serie av berøringsfrie kraner som gir en energieffektiv løsning. Disse to sammen kombinerer effektivitet og brukervennlighet.

 

Oras Turbin: Strøm uten strømtilkobling

Berøringsfrie kraner krever enten batteri eller tilkoblet strøm. Oras introduserer nå en innovativ strømmodul som bruker turbinen til å generere strøm fra vannet som renner igjennom kranen. Dette betyr at kundene får en pålitelig strømtilførsel fra strømmodulen uten behov for hverken strømtilkobling eller batteri.

Electra_Berøringsfri2.jpg

Her er noen viktige grunner til hvorfor Oras' turbin går utover det ordinære:

1. Enkel installasjon og bruk av energi:

Spar tid og ressurser: Med strøm generert av vannet selv, elimineres behovet for komplekse el-installasjoner. Du som rørlegger gjør hele jobben selv.

Problemfri bruk: Kunden opplever en sømløs og pålitelig drift uten bekymringer for strømbrudd eller batteribytter.

2. Turbinstrøm forbedrer energieffektiviteten:

Bærekraftig løsning: Energi fra vannstrømmen. Krever ingen strømressurser.

Reduserer batteriavfall og har en positiv miljøpåvirkning.


Enten det er for private hjem, større eller mindre prosjekter, er Oras dedikert til å levere innovative, smarte og bærekraftige løsninger. Se her for produkter.

15.04.2024
Brødrene Dahl