Elegant og holdbar servantkran med anti-kalk Strålesamler

Oppgrader baderommet med Oras Optima Style, en elegant servantkran med pinnehendel som kombinerer moderne design og funksjonalitet. Denne høykvalitetskranen, produsert i Europa, har en anti-kalk strålesamler for enkel rengjøring og leverer en behagelig vannstrøm på 6 l/m. Perfekt for ethvert baderom, gir Oras Optima Style tidløs eleganse og uovertruffen komfort.

Elegant og holdbar servantkran med anti-kalk Strålesamler

Oras Optima style servantkran finner du hos oss

Oras Optima Style 2605FH: En perfekt kombinasjon av design og funksjonalitet

Oras Optima Style er en servantkran som virkelig setter en ny standard for både estetikk og funksjonalitet på baderommet. Med sitt slanke design og elegante former, skiller denne kranen seg ut som et høydepunkt i ethvert moderne bad. Den er ikke bare vakker å se på, men også konstruert med fokus på holdbarhet og miljøvennlighet. Her er en nærmere titt på hva som gjør Oras Optima Style 2605FH til et godt valg.

Høy kvalitet og holdbarhet

Oras Optima Style 2605FH er laget av DZR-messing, en messingtype som er spesielt utformet for å være ekstra korrosjonsbestandig. Dette sikrer at kranen ikke bare ser bra ut, men også varer lenge, selv under tøffe forhold. DZR-messing, eller dezincification-resistant messing, er kjent for sin evne til å motstå avzinking, noe som gir økt holdbarhet og pålitelighet.

Enkel rengjøring

En av de praktiske funksjonene ved denne kranen er den innebygde anti-kalk gummiperlatoren. Ved å minimere oppbygging av kalk, sørger denne funksjonen for at vannstrømmen forblir jevn og kranen holder seg ren og pen med minimal innsats.

Temperaturbegrensning for sikkerhet

Oras Optima Style 2605FH kommer med en mulighet for å begrense både maksimal temperatur og vannstrøm. Dette er spesielt nyttig for familier med små barn, da det reduserer risikoen for skålding. Ved å justere disse innstillingene kan brukerne tilpasse kranen etter deres spesifikke behov og preferanser, og samtidig sikre en trygg og komfortabel brukeropplevelse.

Miljøvennlig Design

Denne kranen er også et miljøvennlig valg, med et lavt CO2-avtrykk dokumentert gjennom EPD-sertifisering (Environmental Product Declaration). Dette betyr at produksjonsprosessen og materialene som brukes, er designet for å minimere miljøpåvirkningen. For bevisste forbrukere som ønsker å redusere sitt økologiske fotavtrykk, er dette en viktig egenskap.

2605FH_M2.jpg

Oras Optima Style 2605FH-33: Matt svart Eleganse

En spesiell variant av denne modellen, Oras Optima Style 2605FH-33, kommer i en stilfull matt svart finish. Denne versjonen er ideell for moderne baderom.  Den matte svarte overflaten er ikke bare utseendemessig fin, men også praktisk ved at den skjuler fingeravtrykk og vannmerker bedre enn blanke overflater.

Pinneformet hendel med innebygd temperatursperring

Denne modellen er utstyrt med en pinneformet hendel som gjør den enkel å bruke. Det gir et godt grep og gjør det lett å justere vannstrømmen og temperaturen nøyaktig. Dette er en liten, men betydelig detalj som forbedrer brukeropplevelsen.

Oras Optima Style 2605FH-33 har en vannstrøm på 6 liter per minutt, noe som er effektivt og miljøvennlig. Denne vannbesparende funksjonen bidrar til å redusere vannforbruket uten å gå på bekostning av ytelsen.

For ekstra sikkerhet har denne modellen en innebygd temperatursperring som kan justeres for å forhindre at vannet blir for varmt. Dette gir ekstra trygghet og er en verdifull funksjon, spesielt i hjem med små barn eller eldre mennesker.

Så, hvorfor Oras Optima Style?

Oras Optima Style 2605FH er et ypperlig valg for de som ønsker en kombinasjon av flott design og praktiske funksjoner i en servantkran. Med høy kvalitet, enkel rengjøring, sikkerhetsegenskaper og miljøvennlig design, tilbyr denne kranen alt man kan ønske seg for et moderne baderom. Spesielt den matt svarte versjonen, Oras Optima Style 2605FH-33, skiller seg ut med sin unike elegante finish, og er et perfekt tillegg til ethvert moderne hjem.

Water Smart Living? Ja takk, les mer om Oras.

05.06.2024
Brødrene Dahl