Pent og funksjonelt vegghengt toalett

Problemløseren Nautic 1530 med fleksibel boltavstand - med skjult feste og enkel rengjøring er dette et godt valg.

Pent og funksjonelt vegghengt toalett fra Gustavsberg

Problemløseren med fleksibel bolteavstand – med skjult feste og enkel rengjøring er dette et enkelt valg. 

Hygienisk og stilfullt med Nautic 1530

Det nye vegghengte toalettet fra Gustavsberg – Nautic 1530 – er hygienisk og slitesterkt. Det har et organisk design med overflater som er enkle å rengjøre. Toalettet er utstyrt med Hygienic Flush med åpen spylekant for enklere rengjøring.

Praktisk problemløser

Den fleksible boltavstanden, fra 180 til 230 mm, løser mange problemer for installatøren - spesielt når man skal bytte fra åpne til skjulte bolter.
Skjult veggarmatur gir et penere uttrykk på badet, og gjør rengjøringen enklere. Toalettet tåler en belastning på 400 kg, og anbefalt spylevolum er 4,5 og 3 liter. Toalettet er utstyrt med myktlukkende sete med Quick Release.

Hva er Hygienic Flush?

Hygienic Flush er Gustavsbergs revolusjonerende spyleteknologi, som gir sluttbrukeren mange fordeler. Den sørger for optimal hygiene hver gang det skylles ned i toalettet. Designet uten spylekant gjør at skyllingen effektivt renser hele skålen og holder smusset unna, i motsetning til  trange spylekanter, som ofte er vanlig på toaletter. 
Det spyler helt opp til kanten for bedre hygiene, og hjelper til med å eliminere potensielle smussfeller. Den smarte spyleteknologien gjør effektivt rent helt opp til den tynne, lettstelte hygienelisten, og løfter toaletter til en ny hygienisk standard. 
04.04.2023
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Smart vaskerom med AlternaBad
07.06.24
Synlig VVS
Smart vaskerom med AlternaBad
Vi tilbyr smarte og fleksible løsninger for vaskerom, med fokus på å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv. Uansett om du trenger et dedikert hjørne eller et større område til ditt vaskerom, kan du finne en løsning som passer perfekt for deg. Med muligheten til å designe vaskerommet akkurat slik du vil ha det, gir AlternaBad deg friheten til å skape et funksjonelt og stilrent rom.
Les mer
Servantkraner med høy kvalitet og anti-kalk strålesamler
05.06.24
Synlig VVS
Servantkraner med høy kvalitet og anti-kalk strålesamler
Oras Optima Styles elegante slanke servantkran med pinnehendel kombinerer moderne stil og klassisk design. Denne allsidige kranen passer perfekt på ethvert baderom og gir en behagelig vannstrøm på 6 l/m. Servantkranen er av høy kvalitet, produsert i Europa og er utstyrt med en anti-kalk strålesamler for enkel rengjøring. Nyt komfort og tidløs stil med vår eksklusive servantkran.
Les mer
Nyheten Fima Snap
28.05.24
Synlig VVS
Nyheten Fima Snap
En stilfull servantkran med lange, tynne håndtaket som gir et elegant utseende, samtidig som den har myke kanter for komfortabelt grep.
Les mer
Oras Electra med turbin - mer enn smart
15.04.24
Synlig VVS
Oras Electra med turbin - mer enn smart
Oras tar nå et betydelig skritt fremover med sin banebrytende turbin og innovative Electra-serie av berøringsfrie kraner som gir en energieffektiv løsning. Disse to sammen kombinerer effektivitet og brukervennlighet.
Les mer