Få total kontroll over lekkasjesikringen med den nye Altech Gateway!

Med den nye Aqualarm Gateway kan du nå være i forkant av lekkasjer og vannskader. Aqualarm Gateway er en IoT-enhet som gir deg full kontroll over Trådløs+ lekkasjestopperen din, uansett hvor du befinner deg. Med dette produktet kan du være trygg på at du blir varslet umiddelbart om en lekkasje er i ferd med å utvikle seg.

Gateway 6 ny_web.png

Enkel tilkobling til din smarttelefon

Mange av våre kunder etterspurte muligheten til å styre lekkasjestopperen ved hjelp av en app. Med Aqualarm Gateway kan du nå enkelt koble Trådløs+ lekkasjestopperen til en praktisk app på telefonen. Tilkoblingen skjer raskt og enkelt ved å koble Gateway til nettet. Dette betyr at du alltid har full kontroll over lekkasjestopperen, uansett hvor du befinner deg, så lenge du har tilgang til et nettverk, enten via bredbånd eller mobildata.
Du plugger enheten rett i et strømuttak, laster enkelt ned IoT Aqualarms app fra iOS/ Android. Deretter følger du anvisning på telefonen. Så er det bare å koble opp Gateway på samme måte som når du kobler til en sensor eller lignende. Det er en egen QR kode på enheten med brukerveiledning og datablad, sånn at du har nødvendig informasjon lett tilgjengelig.

Viktige varsler i sanntid

Aqualarm Gateway gir deg øyeblikkelige varsler om viktige hendelser knyttet til lekkasjestopperen. Du får umiddelbart beskjed om lekkasjer, lavt batterinivå på sensoren, dersom ventilen ikke klarer sin regelmessige egentest (det skal skje hver femte dag), manglende kontakt mellom sensor og hovedenhet, eller til og med strømbrudd i systemet. Dette gir deg muligheten til å gripe inn raskt og forhindre kostbare vannskader.
Flere enheter, enkel administrasjon
Med Aqualarm Gateway har du muligheten til å koble opp til tre Trådløs+ lekkasjestoppere til én Altech Gateway-enhet. Dette gjør det enkelt å administrere flere enheter samtidig, selv uten en avansert smarthusløsning. Med Aqualarm Gateway har du full kontroll.

Deling av ansvar med brukeradministrasjon

Det er viktig å merke seg at det kan være flere brukere tilknyttet en Altech Gateway-enhet, men kun én av disse kan være administrator. Dette gir deg muligheten til å dele ansvar med andre i husstanden, slik at dere sammen kan holde øye med lekkasjestopperen og sikre effektiv overvåkning.
Aqualarm Gateway by Altech er en smart og kostnadseffektiv løsning som kan spare deg for store utgifter. Ved å gi deg full kontroll over lekkasjestoppere via din smarttelefon, gir det deg muligheten til å være proaktiv og hindre kostbare skader. Med enkel tilkobling og varsler i sanntid har du full kontroll. Så hvorfor vente? Kjøp en Aqualarm Gateway og ha full kontroll over lekkasjer!

28.09.2023
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Innovativt og rimelig linjesluk
24.06.24
Teknisk VVS
Innovativt og rimelig linjesluk
Slidedrain utfordrer slukmarkedet med sitt nye, rimelige linjesluk. Med enkel montering, minimalt vedlikehold, og moderne design, tilbyr Slidedrain en innovativ løsning for både rørleggere og kunder. Kun tilgjengelig hos oss til markedets beste pris.
Les mer
Innovativt og fleksibelt avløpssystem
20.06.24
Teknisk VVS
Innovativt og fleksibelt avløpssystem
Oppdag produktnyheten Geberit Silent-Pro SuperTube – det innovative avløpssystemet som gir økt fleksibilitet, plassbesparelse og enkel installasjon for moderne boligblokker.
Les mer
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
14.05.24
Teknisk VVS
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
Velg fremtidsrettet vannbåren varmekilde fra Armaturjonsson og tilrettelegg for morgendagen
Les mer
Neste generasjon lekkasjesikring
02.05.24
Teknisk VVS
Neste generasjon lekkasjesikring
Som rørlegger vet du hvor viktig det er med pålitelige løsninger som sparer tid og forebygger problemer. Nå tilbyr vi den helt nye: Waterguard+, en lekkasjesikring som setter en helt ny standard i bransjen og som er designet og produsert i Norge. Selvfølgelig med SINTEF TG og FG godkjenninger.
Les mer