Full kontroll med Aqualarm Strømkutt fra Altech

Er du bekymret for vannlekkasje og alle problemene det kan medføre? Med Aqualarm Stømkutt fra Altech kan du føle deg mye tryggere, da den stenger vanntilførselen, og stopper strømmen til enheten den er koblet til.

Full kontroll med Aqualarm Strømkutt fra Altech

Aqualarm Strømkutt fra Altech gir deg fullstendig trygghet dersom en vannlekkasje skulle oppstå – den stenger automatisk strømmen til enheten den er tilkoblet. Når en vannlekkasje oppdages, vil aktuatorventilen på Aqualarm Strømkutt lukkes og stenge vanntilførselen.

 

Les også:

- Kampen mot vannlekkasjer

Her er en liste over egenskaper som gjør Aqualarm Strømkutt til det naturlige valget:

 

1. Aktuatorventilen erstatter magnetventil

En av de mest fremtredende funksjonene ved Aqualarm Strømkutt er bruk av aktuatorventil i stedet for magnetventil. Dette gir økt pålitelighet og holdbarhet, da aktuatorventilen er kjent for å være mer robust og mindre utsatt for feil.

 

2. Full gjennomstrømning og myktstengende

Aqualarm vannstopperen gir full gjennomstrømning av vann, og den stenger mykt uten å forårsake støy eller slag i rørene. Dette sørger for at rørene ikke slår seg.

 

3. Robust mot smuss, kalk og sand

Med Aqualarm Strømkutt trenger du ikke bekymre deg for smuss, kalk eller sand som kan påvirke ytelsen. Den er konstruert for å fungere optimalt selv i omgivelser med vanskelige vannforhold. Du trenger ikke å installere et filter foran ventilen. Aqualarm Strømkutt kan håndtere vannet uten problemer, noe som sørger for en problemfri installasjon.

 

4. Tilnærmet vedlikeholdsfritt design

Siden Aqualarm Strømkutt er utstyrt med en aktuatorventil forsvinner behovet for regelmessig rengjøring eller bytte av pakninger. Dette sparer deg for tid og penger på vedlikehold. Vi anbefaler imidlertid at vannstopperen testes en gang i året.

 

5. To ventiler i en

Aqualarm Strømkutt leveres med en ½″ aktuatorventil, men har utgang til 2 ventiler så man kan sikre både kaldt og varmtvann.

 

6. Fleksibel bruk

Aqualarm Strømkutt leveres med en ½″ aktuatorventil, men den kan også brukes med ¾″ og 1″ ventiler, slik at den passer til ulike prosjekter og installasjoner.
8. Pålitelig strømkutter
Oppdages en lekkasje så stenger Aqualarm Strømkutt øyeblikkelig strømforsyningen til enheten som er tilkoblet, og hindrer med det en potensiell vannskade. Den er ofte tilknyttet oppvaskmaskin, vanndispensere, kaffemaskiner, vaskemaskiner m.m.

 

7. SINTEF-godkjent

Aqualarm Strømkutt har blitt grundig testet og godkjent av SINTEF, som bekrefter dens pålitelighet og kvalitet.

 

8. Automatisk selvtest og manuell åpning

For ekstra sikkerhet gjennomfører Aqualarm Strømkutt en automatisk selvtest hver 5. dag. Hvis strømmen går i huset så stenger ventilen, men kan enkelt åpnes manuelt ved behov. Den patenterte klikkfunksjonen på rattet gjør manuell betjening enkel og rask.

Strømkutt_web.png

 

Ideell for diverse bruksområder

Aqualarm Strømkutt er et allsidig produkt som ofte brukes i forbindelse med oppvaskmaskiner, vanndispensere, kaffemaskiner, og mer. Den gir pålitelig og effektiv vannkontroll for en rekke elektriske enheter. Den er det perfekte valget for rørleggere som ønsker å tilby pålitelig lekkasjebeskyttelse til sine kunder. Med trygge funksjoner og høy pålitelighet kan du være sikker på at du får det beste for ditt prosjekt.

Aqualarm Strømkutt ½″ er en komplett pakke som brukes for å hindre vannskader. Pakken inneholder følgende komponenter: Hovedenhet med stikkontakt, aktuatorventil og sensorkabel. Når det oppdages en lekkasje ved tilkoblet enhet – slik som oppvaskmaskin – stenger systemet automatisk av strømmen ved hjelp av den innebygde stikkontakten og stenger også vannforsyningen ved å lukke aktuatorventilen.  
Les også
08.11.2023
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Innovativt og rimelig linjesluk
24.06.24
Teknisk VVS
Innovativt og rimelig linjesluk
Slidedrain utfordrer slukmarkedet med sitt nye, rimelige linjesluk. Med enkel montering, minimalt vedlikehold, og moderne design, tilbyr Slidedrain en innovativ løsning for både rørleggere og kunder. Kun tilgjengelig hos oss til markedets beste pris.
Les mer
Innovativt og fleksibelt avløpssystem
20.06.24
Teknisk VVS
Innovativt og fleksibelt avløpssystem
Oppdag produktnyheten Geberit Silent-Pro SuperTube – det innovative avløpssystemet som gir økt fleksibilitet, plassbesparelse og enkel installasjon for moderne boligblokker.
Les mer
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
14.05.24
Teknisk VVS
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
Velg fremtidsrettet vannbåren varmekilde fra Armaturjonsson og tilrettelegg for morgendagen
Les mer
Neste generasjon lekkasjesikring
02.05.24
Teknisk VVS
Neste generasjon lekkasjesikring
Som rørlegger vet du hvor viktig det er med pålitelige løsninger som sparer tid og forebygger problemer. Nå tilbyr vi den helt nye: Waterguard+, en lekkasjesikring som setter en helt ny standard i bransjen og som er designet og produsert i Norge. Selvfølgelig med SINTEF TG og FG godkjenninger.
Les mer