Innovativt og fleksibelt avløpssystem

Oppdag produktnyheten Geberit Silent-Pro SuperTube – det innovative avløpssystemet som gir økt fleksibilitet, plassbesparelse og enkel installasjon for moderne boligblokker.

Innovativt og fleksibelt avløpssystem

Tre rørdeler, én effekt: SuperTube-teknologi skaper en kontinuerlig luftsøyle i avløpsrøret. Systemet sparer både plass og installasjonstid.

 

PRODUKTNYHET: Det nyutviklede Geberit Silent-Pro SuperTube-systemet gjør planlegging av boligblokker og forskjøvne etasjer som terrasseblokker betydelig enklere. Se hele Silent-Pro utvalget.

 

Dette systemet kan brukes i praktisk talt alle nybygde boligblokker og gir en rekke fordeler: 

Plassbesparelse: Med Silent-Pro BottomTurn kan man legge et horisontalt rør uten fall på opptil 6 meter, noe som optimaliserer romhøyder og gir mulighet for montering nært taket. Silent-Pro SuperTube krever mindre dimensjon på avløpsrørene, da forbudte tilkoblingssoner og bypass-rør ikke er nødvendig. 
Økt fleksibilitet: Systemets høyere avløpskapasitet tillater justering av rørdimensjoner, noe som gir større handlingsrom og en mer fleksibel bygningsdesign. 
Tidsbesparende installasjon: Silent-Pro SuperTube reduserer installasjonsarbeidet betydelig ved å eliminere behovet for bypass-rør og fall på horisontale rør opptil 6 meter. Dette forenkler arbeidet, gjør installasjonen raskere og gir fordeler for både rørleggeren og eieren.  

SuperTube-effekten
Silent-Pro SuperTube-effekten

Tre rørdeler – én effekt 

Flow in Silent-Pro SuperTube_Big Size_1.jpg

Geberit Silent-Pro SuperTube Carve grenrør får avløpsvannet til å rotere når det kommer inn i avløpsrøret, og skaper en ringstrøm med en luftsøyle i midten. Dette skjer fordi det er en bøyning innebygd i grenrøret, som leder vannet mot veggen til det vertikale røret. 

 

Flow in Silent-Pro SuperTube_Big Size_2.jpg

Geberit Silent-Pro BottomTurn bend konverterer ringstrømmen fra avløpsrøret til en horisontal lagdelt strømning. Takket være en strømningsdeler og kanallignende konturer i bendet tar vannstrømmen ideelt sett farten fra avløpsrøret med seg. Dette gjør at avløpsvannet kan strømme horisontalt over en lengde på opptil seks meter uten fall.  

 

imageg8ikl.png

Geberit Silent-Pro SuperTube BackFlip bend gjør at når det horisontale røret går over til det vertikale nedløpsrøret, brukes Geberit Silent-Pro BackFlip. Smart styring av vannet bidrar til at den lagdelte strømmen til ringstrømmen i bendet, blir slik at det igjen dannes en luftsøyle i midten av det påfølgende nedløpsrøret. 

 

Lær mer om den innovative løsningen Silent-Pro SuperTube:

20.06.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Innovativt og rimelig linjesluk
24.06.24
Teknisk VVS
Innovativt og rimelig linjesluk
Slidedrain utfordrer slukmarkedet med sitt nye, rimelige linjesluk. Med enkel montering, minimalt vedlikehold, og moderne design, tilbyr Slidedrain en innovativ løsning for både rørleggere og kunder. Kun tilgjengelig hos oss til markedets beste pris.
Les mer
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
14.05.24
Teknisk VVS
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
Velg fremtidsrettet vannbåren varmekilde fra Armaturjonsson og tilrettelegg for morgendagen
Les mer
Neste generasjon lekkasjesikring
02.05.24
Teknisk VVS
Neste generasjon lekkasjesikring
Som rørlegger vet du hvor viktig det er med pålitelige løsninger som sparer tid og forebygger problemer. Nå tilbyr vi den helt nye: Waterguard+, en lekkasjesikring som setter en helt ny standard i bransjen og som er designet og produsert i Norge. Selvfølgelig med SINTEF TG og FG godkjenninger.
Les mer
PICO-pumper for mer energieffektiv løsning
12.01.24
Teknisk VVS
PICO-pumper for mer energieffektiv løsning
PICO-pumper fra Wilo er et utmerket valg for villaer og små eiendommer, med funksjonelle og energieffektive produkter. Med fokus på funksjon, kvalitet og bærekraft leverer Wilo sirkulasjonspumper for ditt varmesystem.
Les mer