Geberit FlowFit - utviklet for og med rørleggere!

Systemet gir deg en effektiv installasjonsprosess med så få avbrudd som mulig, og det gjør livet på byggeplassen mye enklere. To pressbakker er alt du trenger fra 16 mm opp til 75 mm.

Enkel posisjonering

Siden rørleggeren bare trenger å plassere pressbakken på pressindikatoren fra den ene siden og ikke rundt hele delen, er monteringen mye mer praktisk. Fittingen er ganske enkelt laget slik at pressindikatoren er lett tilgjengelig, og kan vris i trinn på 45 °. Dette gjør det enkelt å arbeide trygt, selv i hjørner eller på trange steder.
Slutt på flaskehalser
Det er ikke lenger nødvendig å avgrade røret før det plasseres i fittingen. Dette er med på å forenkle installasjonsprosessen, og selvfølgelig en bidragsyter for å spare tid.

Færre verktøy

Fra nå av kan rørleggere jobbe med alle rørdiametre fra 16 mm til 75 mm med bare to pressbakker, noe som gir en betydelig tidsbesparelse når det gjelder å måtte bytte bakke mellom hver dimensjonsendring. Det er mulig å presse store dimensjoner uten behov for tunge presslynger, noe som forenkler installasjonsprosessen betydelig – spesielt når du arbeider over hodehøyde.

Raskt arbeid

Alternativt er det mulig å bruke en håndbetjent presstang for mindre diametere på d16-40. Og takket være den optimale kraftoverføringen er kraften som kreves for å presse Geberit FlowFit D40 den samme som kraften for å presse Geberit Mepla d26.
Ingen unødvendige operasjoner, ingen kompromisser
05.06.2023
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Innovativt og rimelig linjesluk
24.06.24
Teknisk VVS
Innovativt og rimelig linjesluk
Slidedrain utfordrer slukmarkedet med sitt nye, rimelige linjesluk. Med enkel montering, minimalt vedlikehold, og moderne design, tilbyr Slidedrain en innovativ løsning for både rørleggere og kunder. Kun tilgjengelig hos oss til markedets beste pris.
Les mer
Innovativt og fleksibelt avløpssystem
20.06.24
Teknisk VVS
Innovativt og fleksibelt avløpssystem
Oppdag produktnyheten Geberit Silent-Pro SuperTube – det innovative avløpssystemet som gir økt fleksibilitet, plassbesparelse og enkel installasjon for moderne boligblokker.
Les mer
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
14.05.24
Teknisk VVS
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
Velg fremtidsrettet vannbåren varmekilde fra Armaturjonsson og tilrettelegg for morgendagen
Les mer
Neste generasjon lekkasjesikring
02.05.24
Teknisk VVS
Neste generasjon lekkasjesikring
Som rørlegger vet du hvor viktig det er med pålitelige løsninger som sparer tid og forebygger problemer. Nå tilbyr vi den helt nye: Waterguard+, en lekkasjesikring som setter en helt ny standard i bransjen og som er designet og produsert i Norge. Selvfølgelig med SINTEF TG og FG godkjenninger.
Les mer