Innovativt og rimelig linjesluk

Slidedrain utfordrer slukmarkedet med sitt nye, rimelige linjesluk. Med enkel montering, minimalt vedlikehold, og moderne design, tilbyr Slidedrain en innovativ løsning for både rørleggere og kunder. Kun tilgjengelig hos oss til markedets beste pris.

Innovativt og rimelig linjesluk

Daglig leder Stian Bongard med Slidedrain Linjesluk

En av ti velger linjesluk - fra luksusprodukt til allemannseie

Visste du at én av ti velger å ha linjesluk på baderommet. Med sin plassering i dusjen og funksjonalitet gir linjesluk mulighet for store fliser i dusjonen og er med på å skape et moderne stiluttryk på badet. Slidedrain setter standarden i slukmarkedet med sitt nye linjesluk. Produktet er ikke bare prisgunstig, men også enkelt å installere og vedlikeholde. Med et moderne design i rustfritt stål og mulighet for fliseinnfelling, er dette linjesluket perfekt for dagens stilbevisste kunder.

 

Enklere montering og minimalt vedlikehold

Slidedrain er utviklet for å gjøre hverdagen enklere for både rørleggere og kunder uten å koste skjorta. Det innovative designet sikrer rask og enkel montering, samtidig som vedlikeholdet holdes på et minimum. Dette gjør det til et ideelt valg for både nybygg og oppgraderinger. Nå blir det også enklere å montere linjesluket inn mot vegg ettersom Slidedrain sine sluk kan monteres oppå vanlige gulvsluk. Dette gir et romsligere utsnitt til gulvslukets vannlås. Dette gir mye mer fleksibilitet for rørleggere og flisleggere. 

Fleksibilitet under installasjon - Slidedrain Slukrenne (1).png

Stilrent miljøvennlig design til konkurransedyktige priser

Slidrain tilbyr et moderne og innovativt linjesluk av høy kvalitet til en gunstig pris, som er lett å montere. I tillegg så er det Norges første gulvsluk med miljødokumentasjon (EPD). Produktene fra Slidedrain finner du kun hos oss! Besøk oss i et av våre Servicesentre eller bestill direkte i nettbutikken.

slidedrain4.jpg

Med muligheten for innfelling av Tile Insert fremfor vanlige sluk, i både børstet og svart lakkering, kan badet få et moderne og sømløst utseende. Det rustfrie stålet gir ikke bare et elegant uttrykk, men også langvarig holdbarhet.  Se utvalget av Slidrain-sluk her.

Slidedrain Insert i svart utførelse
Slidedrain sluk kun hos Brødrene Dahl
Linjesluk fra Slidedrain
Slidedrain slukerenner og slukrister
24.06.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Innovativt og fleksibelt avløpssystem
20.06.24
Teknisk VVS
Innovativt og fleksibelt avløpssystem
Oppdag produktnyheten Geberit Silent-Pro SuperTube – det innovative avløpssystemet som gir økt fleksibilitet, plassbesparelse og enkel installasjon for moderne boligblokker.
Les mer
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
14.05.24
Teknisk VVS
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
Velg fremtidsrettet vannbåren varmekilde fra Armaturjonsson og tilrettelegg for morgendagen
Les mer
Neste generasjon lekkasjesikring
02.05.24
Teknisk VVS
Neste generasjon lekkasjesikring
Som rørlegger vet du hvor viktig det er med pålitelige løsninger som sparer tid og forebygger problemer. Nå tilbyr vi den helt nye: Waterguard+, en lekkasjesikring som setter en helt ny standard i bransjen og som er designet og produsert i Norge. Selvfølgelig med SINTEF TG og FG godkjenninger.
Les mer
PICO-pumper for mer energieffektiv løsning
12.01.24
Teknisk VVS
PICO-pumper for mer energieffektiv løsning
PICO-pumper fra Wilo er et utmerket valg for villaer og små eiendommer, med funksjonelle og energieffektive produkter. Med fokus på funksjon, kvalitet og bærekraft leverer Wilo sirkulasjonspumper for ditt varmesystem.
Les mer