Neste generasjon lekkasjesikring

Som rørlegger vet du hvor viktig det er med pålitelige løsninger som sparer tid og forebygger problemer. Nå tilbyr vi den helt nye: Waterguard+, en lekkasjesikring som setter en helt ny standard i bransjen og som er designet og produsert i Norge. Selvfølgelig med SINTEF TG og FG godkjenninger.

Neste generasjon lekkasjesikring

Waterguard+

Teknologi som forenkler din hverdag

Waterguard+ er ikke bare et produkt, det er en helhetlig løsning som inkluderer kjernen i det nye boligøkosystemet Abralife. Denne appen gir deg full kontroll over systemet uansett hvor du er. Få varsler direkte på mobilen, opprett nødkontakter og styr vanntilførselen med et tastetrykk. Det er moderne teknologi som møter dagligdagse behov.

 

Effektivitet i fokus

Innovasjon stopper ikke med appen. Waterguard+ har også introdusert en modulær motorisert kuleventil med manuell overstyring og mosjonering – alt for å gjøre installasjon og vedlikehold så enkelt som mulig. Den modulære designen med avtagbar aktuator forenkler hver installasjon, og den trådløse vannsensoren, nå oppgradert til også å monitorere temperatur og luftfuktighet, gir ytterligere sikkerhet og komfort.

I Abralife appen kan du som installatør ha full oversikt over alle dine installasjoner med Waterguard+ og gi fjernhjelp til kunden ved behov.

 

Løsninger for borettslag og sameier

For borettslag tilbyr Waterguard+ en unik styreportal som gir en full oversikt over systemet. Dette er perfekt for styreledere som ønsker å holde et øye med sikkerheten og effektiviteten i sine bygg.

 

Med Waterguard+ kan du redusere antall uforutsette serviceoppdrag. La kundeservicen og Abralife-appen håndtere de vanlige spørsmålene og problemene. Fokuser på det som virkelig betyr noe: å bygge en sterkere og mer lønnsom forretning.

Vi hos Brødrene Dahl er svært begeistret for å kunne tilby Waterguard+ til våre kunder. Besøk oss og sjekk selv hvordan Waterguard+ kan forbedre din arbeidsdag.

Waterguard+ gir deg sikkerhet og effektivitet i en travel hverdag.

Waterguard+ installasjon
Waterguard+ montert
02.05.2024
Brødrene Dahl