PICO-pumper fra Wilo – «Simply better»

PICO-pumper fra Wilo er et utmerket valg for villaer og små eiendommer, med funksjonelle og energieffektive produkter. Med fokus på funksjon, kvalitet og bærekraft leverer Wilo sirkulasjonspumper for ditt varmesystem.

Wilo leverer sirkulasjonspumper som er skreddersydd for villaer og små eiendommer. Her kan du lese hvorfor disse pumpene kan være et godt valg for ditt varmesystem.
PICO-pumpe fra Wilo

Miljøvennlig kvalitet

Wilo er en av verdens ledende pumpeprodusenter, og har tradisjon for å produsere funksjonelle og energieffektive produkter siden det første pumpepatentet i 1928. De har en gjennomtenkt bærekraftstrategi, og jobber kontinuerlig for å sikre at deres produkter og løsninger bidrar til redusert CO2-avtrykk og miljøpåvirkning, både når det gjelder produksjon og effektiv pumpedrift.

Holdbar kvalitet og enkel utskifting

Med en rekke byggelengder og tilkoblingen finner du alltid en PICO-pumpe som passer. Skal du bytte ut en eldre pumpe? Wilos pumpebytte-program gjør prosessen enkel. Du finner mer enn 1000 pumper for boliger samt informasjon om eventuelt tilbehør og utskiftingsprosedyre på www.pumpebytte.no. Du får også fem års materialgaranti for ekstra trygghet ved kjøp av en erstatningspumpe.

Den grønne knappen gjør alt enklere

Det skal være enkelt å installere og sette i gang en sirkulasjonspumpe. Med en smart hurtigkontakt blir den elektriske tilkoblingen enkel. Innstillinger og drift ved hjelp av den «grønne knappen» sikrer at pumpen fungerer med riktig kapasitet og med de ønskede driftsinnstillingene.

Opptil 80 % energisparing

I det lange løp er det alltid lønnsomt å skifte ut en eldre uregulert sirkulasjonspumpe. Dette gjelder selv om den gamle pumpen fortsatt fungerer. For eksempel kan en utskifting av en sirkulasjonspumpe installert for 10 til 15 år siden betale seg selv allerede etter to til tre år – i penger betyr dette en årlig besparelse på ca. 1400 kr.

Produsert for å overgå høye miljøstandarder

Med en PICO-pumpe installert i ditt varmesystem kan du være sikker på at du har en sirkulasjonspumpe av høyeste kvalitet og med de funksjonene som kreves for å oppnå best mulig pumpekomfort. De er produsert på en klimanøytral fabrikk, og oppfyller alle drav til energieffektivitet og bærekraft. Det uavhengige evalueringsinstituttet Ecovadis ga Wilo-konsernet høyest mulig vurdering for deres solide arbeid med miljø- og bærekraftspørsmål, og i 2022 fikk de tildelt platinamedaljen – noe bare én prosent av de 90.000 selskapene som ble vurdert på verdensbasis lyktes med.

To modeller for alle behov

Uansett hvilken PICO-pumpe du velger får du en sirkulasjonspumpe av høyeste kvalitet som sikrer varmeforsyningen din i lang tid fremover.

Wilo-Stratos PICO

  • Unik strømsparefunksjon
  • Tydelig visning for lesing av driftsdata
  • Leveres med termisk isolasjonshus
  • Kan utstyres med Connect-modulen MS for tilleggsfunksjoner

Wilo-Yonos PICO

  • En av markedets mest populære sirkulasjonspumper
  • Veldig enkel å sette opp og betjene
  • Også tilgjengelig i flenset design
Med sine mange fordeler er PICO-pumper et godt valg for alle som ønsker et effektivt, kostnadsbesparende og miljøvennlig varmesystem.
12.01.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Vannbåren varme når du skal rehabilitere
14.05.24
Teknisk VVS
Vannbåren varme når du skal rehabilitere
Velg fremtidsrettet vannbåren varmekilde fra Armaturjonsson og tilrettelegg for morgendagen
Les mer
Neste generasjon lekkasjesikring
02.05.24
Teknisk VVS
Neste generasjon lekkasjesikring
Som rørlegger vet du hvor viktig det er med pålitelige løsninger som sparer tid og forebygger problemer. Nå tilbyr vi den helt nye: Waterguard+, en lekkasjesikring som setter en helt ny standard i bransjen og som er designet og produsert i Norge. Selvfølgelig med SINTEF TG og FG godkjenninger.
Les mer
Slidedrain - Norges mest miljøvennlige gulvsluk
11.01.24
Teknisk VVS
Slidedrain - Norges mest miljøvennlige gulvsluk
Slidedrain kan hjelpe deg til å ta del i det grønne skiftet i byggebransjen. Det er det første sluket som er laget av resirkulert plast, og bidrar til bærekraft og redusert klimaavtrykk.
Les mer
Full kontroll med Aqualarm Strømkutt fra Altech
08.11.23
Teknisk VVS
Full kontroll med Aqualarm Strømkutt fra Altech
Er du bekymret for vannlekkasje og alle problemene det kan medføre? Med Aqualarm Stømkutt fra Altech kan du føle deg mye tryggere, da den stenger vanntilførselen, og stopper strømmen til enheten den er koblet til.
Les mer