Logg inn

Vårt løfte til deg som rørlegger er at du gjennom Altech merkevaren får produkter av høy kvalitet, og at du får mye for pengene. Hele sortimentet er tilgjengelig i nettbutkken og i alle Brødrene Dahl servicesentre over hele landet.

Altech produseres hos anerkjente leverandører som er sikret gjennom Brødrene Dahls og Saint Gobains leverandørnettverk. For deg som rørlegger så betyr det at du får produkter som er enkle å montere, produsert på en bærekraftig måte og som sluttkunden vil ha glede av i årevis. Selvfølgelig med all nødvending produktdokumentasjon.

Rune Altech.png

Sortimentet inkluderer blant annet vannlåser, pumper, sanitærutstyr, ventiler, gulvvarmesystemer og  termodynamiske løsninger. I tillegg har Altech en lekkasjestopper som heter "Aqualarm by Altech".

Fra 1. juli 2022 utvider Altech sitt sortiment. De populære O.Berge-produktene er nå en del av Altech og kommer i en helt ny Altech-forpakning. I likhet med O.Berge har Altech levert ulike tekniske varer til rørleggeren.

«Vi så et behov for å ha O.Berge tilgjengelig flere steder enn fra ett utsalgssted. Nå finner du varene i alle våre over 50 servicesentre. Det ble derfor logisk å flytte O.Berge til Altech da disse to seriene utfyller hverandre. Nettsiden til O.Berge opphøres, og alle varene er nå tilgjengelig på dahl.no»

Les mer om fusjoneringen her: