Logg inn

 Altech jobber hver dag for at rørleggeren skal få de essensielle tekniske varene deres til en gunstig pris. Her forsikres det om at varene du tar i bruk er sikker, har god kvalitet, og er enkelt for fagfolket å bruke. I tillegg til nettsiden, finner du også hele sortimentet tilgjengelig i alle de over 50 servicesentrene til Brødrene Dahl.

Rune Altech.png

Altech leverer tekniske varer av god kvalitet til rimelig pris for spesialiserte fagfolk. Blant sortimentet har vi vannlåser, pumper, sanitærutstyr, ventiler, gulvvarmesystemer og termodynamiske løsninger. I tillegg til lekkasjestopperen «Aqualarm by Altech».

Fra 1. juli 2022 utvider Altech sitt sortiment. De populære O.Berge-produktene er nå en del av Altech og kommer i en helt ny Altech-forpakning. I likhet med O.Berge har Altech levert ulike tekniske varer til rørleggeren.

«Vi så et behov for å ha O.Berge tilgjengelig flere steder enn fra ett utsalgssted. Nå finner du varene i alle våre over 50 servicesentre. Det ble derfor logisk å flytte O.Berge til Altech da disse to seriene utfyller hverandre. Nettsiden til O.Berge opphøres, og alle varene er nå tilgjengelig på dahl.no»

Les mer om fusjoneringen her: