En trygg og effektiv leverandør

Brødrene Dahl er Norges ledende grossist innen områdene VVS, VMT (VA) og industri. I mer enn 100 år har vi levert kvalitetsprodukter og kompetanse på en mest mulig effektiv måte til våre profesjonelle kunder. Et omfattende logistikkapparat i kombinasjon med et landsdekkende nett av profesjonelle butikker og avdelingskontorer gjør at vi kan bidra til en enklere og mer rasjonell hverdag for våre kunder.

Det som er gjennomgripende i BD sitt arbeid er å leve opp til våre tre verdier: tilgjengelighet, pålitelighet og kompetanse. En overordnet målsetning er også å levere produkter og løsninger til VVS-installasjoner av høy kvalitet, til bra pris, med kort og presis leveringstid – alt samlet hos en leverandør. Det samme gjelder for våre våtromsmoduler.

BD sine våtromsmoduler er utviklet av fagfolk for fagfolk. Vi har kompetanse og erfaring som ivaretar kundens behov og forventninger.

Våre våtromsmoduler

Fra starten av har BD utviklet våtromsmoduler helt og holdent etter de krav og standarder som gjelder for det norske markedet. Vår tekniske avdeling innehar bred kompetanse fra rørlegger markedet og samarbeider tett med velkjente VVS leverandører. Modulene samt produksjonslinjen er godkjent av SINTEF og utføres i henhold til gjeldende TEK.

Vi har vært opptatte av å løfte standarden og bygge våtromsmoduler som ikke bærer preg av å være en «modul», eller «prefabrikkert». Både byggeteknikk og produktkvalitet - fra sanitærprodukter til flis og tekniske VVS produkter – gjør at BD sine våtromsmoduler fremstår som et komplett bad - mer moderne og avanserte. Den fleksible byggeteknikken gjør at BD sine våtromsmoduler kan tilpasses et hvert prosjekt med nødvendig kvalitet til riktig pris. Alle VVS produkter som benyttes er lagerført av BD i Norge, noe som gjør at vedlikehold og oppdateringer kan skje raskere og enklere.