Logg inn

Drevet av en lidenskapelig gjeng på tvers av landet. Altech jobber hver dag for at rørleggeren skal få de mest essensielle tekniske varene til en gunstig pris. Kompetansenivået blant våre ansatte er høyt, da vi kjenner merkevarens nesten 900 produkter ut og inn.  Samtidig er Altech nøye med at varen er sikker, har god kvalitet og er enkelt for fagfolket å bruke. I tillegg til nettsiden, finner du også hele sortimentet tilgjengelig i alle de 54 servicesentrene til Brødrene Dahl.

Rune Altech.png

Altech leverer en rekke tekniske varer av god kvalitet til en rimelig pris, for spesialiserte fagfolk. Det tilbys blant annet ulike vannlåser, pumper, sanitærutstyr, ventiler, gulvvarmesystemer, og termodynamiske løsningeri et bredt sortiment. I tillegg til lekkasjestopperen «Aqualarm by Altech».

Fra 1. juli utvider Altech sitt sortiment. De populære O.Berge produktene er nå en del av Altech og kommer i en helt ny Altech-forpakning. I likhet med O.Berge har Altech levert ulike tekniske varer til gode priser til rørleggeren. Vi så et behov for å ha O.Berge tilgjengelig flere steder enn fra ett utsalgssted. Nå finner du varene i alle våre over 50 servicesentre. Det ble derfor logisk å flytte O.Berge til Altech da disse to seriene utfyller hverandre. Nettsiden til O.Berge opphøres, og alle varene er nå tilgjengelig på dahl.no

Les mer her