Logg inn
  • Aktuelt
  • VMT
  • Hva er egentlig forskjellen på SafeLight 1500 og M-Flex 750?(2)

13.01.2023

Brødrene Dahl

Brukervennlig og opptil 150 meter tilkobling

SafeLight leveres på en praktisk trommel og lyser  med hele 1500 lumen per meter, mens M-Flex lyser 750 lumen per meter. Hver trommel har 25 meter LED-stripe, og stripene kan enkelt kobles sammen fra ett uttak og lage lyslenker opp til 150 meter. Dette gjør disse til det perfekte valget for belysning av korridor/gang, i trappeoppganger, stillas, heissjakter, tuneller og som områdesikring langs gjerder eller markering av utganger. Lyset er kraftig nok til å gi generell belysning i hele bygninger og anleggsområder, og kan dermed erstatte mange av de tradisjonelle formene for midlertidig belysning. 
En trommel erstatter fem klassiske lysarmatur. Dette betyr sparte penger på både frakt, håndtering og lagring. 

To-i-ett-produkt med integrert etterlysende effekt

SafeLight har som eneste LED-stripe på markedet også et innovativt og unikt, innebygd system for nødstilfeller. Ved for eksempel strømbrudd vil et etterlysende materiale lyse kraftig, og dermed bidra til å lage ledelinjer som viser veien ut. Det at LED-stripen er etterlysende hever også sikkerheten, kvaliteten og nytteverdien. 

Stort fokus på detaljene gir høy sikkerhet for brukerne

Både SafeLight og M-Flex er svært robuste, dobbeltisolerte LED-striper som leverer kraftig lys. Riktig dimensjonerte kopperledere sørger for at produktene er både effektive og sikre i bruk. I tillegg har begge løsningene en innebygget driver for hver meter lednig, i motsetning til den tradisjonelle løsningen med én driver for hele den 25 meter lange stripen. Dette gir en sikrere, mer stabil løsning, og muliggjør lengre seriekobling. Dersom et segment skulle brytes vil resten av LED-stripen fortsatt lyse slik at arbeidet kan fortsette. 
LED-stripene til M-Flex og SafeLight har ingen knuselige deler eller pærer som må skiftes; her er det plug & play som gjelder!

NEMKO-godkjente

I Norge må all arbeidsbelysning som et minimum være CE-godkjent, men som et ekstra kvalitetsstempel er LED-stripen til SafeLight og M-Flex også blandt de få som er Nemko-godkjente i Norge. Dette gir også brukeren en ekstra forsikring om at LED-stripen er svært trygg å bruke, selv i kalde og utsatte områder. 
Både LED-stripen og koblingspunktet i SafeLight og M-Flex har IP-klasse 65, som betyr at produktet kan brukes både ute og inne. Som en ekstra sikkerhet har koblingspunktet skrukobling, slik at det blir helt vann- og støvtett. 

Siste nytt fra Brødrene Dahl