Miljøvennlig og vedlikeholdsfri støyskjerm med Traftech Silent

Traftech Silent støyskjerm er et miljøvennlig produkt laget av resirkulert plast. Plankene er lette å montere, værbestandige og trekker ikke inn vann. I tillegg har de gode lydisolerende egenskaper, er vedlikeholdsfrie og selvrensende.

Videoen viser montering ved nye Orkland Travpark, Fannrem, Trøndelag.

 

Miljøbesparende og bærekraftig - 100% resirkulerbar

Selve støyskjermen er laget av resirkulert plast. For å sette miljøgevinsten i perspektiv så vil en meter plank tilsvare 210 plastflasker, 815 plastposer eller 1050 yougurtbeger. Med 1 tonn plastplank sparer man da miljøet for 1,66 tonn CO2, 98 m kJ ernergi, 262 liter olje og 23 m3 volum med søppel.
Aluminiumsrammene kan også leveres med resirkulert aluminium for en løsning der alle komponenter er fra resirkulerte materialer.
Les også

Stabil og vedlikeholdsfri

Støyskjermen er skal vare mellom 60-100 år og er helt vedlikeholdsfri. Den skal aldri vaskes og eller beises. Skjermen kan leveres i 4 forskjellige farger og kan beplantes slik at den forsvinner inn i terrenget. Traftech Silent er designet for å takle alle forhold uten dyre spesialløsninger. I tillegg til gode lydisolerende egenskaper (opptil 33 desibel) takler skjermen alle krav til brøyt- og vindlast. Brødrene Dahl kan hjelpe beregne hver vegg optimalt etter kravene i EN1794.

 

Ta kontakt med oss for å få en gjennomgang av ditt prosjekt. Ønsker du å bestille andre varer enn det du finner i nettbutikken? Send en epost til ordre.samferdsel@dahl.no så svarer vi så fort som mulig.

03.06.2024
Brødrene Dahl

Siste nytt fra Brødrene Dahl

Safe Cycling revolusjonerer sykkelsporten
20.08.23
Samferdsel
Safe Cycling revolusjonerer sykkelsporten
Den unge gründeren, Markus Lærum (26), brenner for trygge sykkelløp. Han har sørget for betydelig bedre sikkerhet i gjennomføringen av mange store sykkelritt med sin oppfinnelse; LED-skiltet Safety Sign.
Les mer
Full oversikt over skiltenes miljøpåvirkning
16.06.23
Samferdsel
Full oversikt over skiltenes miljøpåvirkning
Vi har fått EPD på mange trafikkskilt - et langt steg på veien til full miljødokumentasjon.
Les mer
Ny generasjon batteriverktøy – kapper betong, granitt, asfalt og stål
30.01.23
Samferdsel
Ny generasjon batteriverktøy – kapper betong, granitt, asfalt og stål
Langs Enebakkveien i Oslo har NCC jobbet med å utvide hovedstadens sykkelveinett. Der kan nå syklister ferdes trygt på en strekning med tosidige sykkelfelt og rød asfalt.
Les mer
Hva er egentlig forskjellen på SafeLight 1500 og M-FLEX 750?
13.01.23
Samferdsel
Hva er egentlig forskjellen på SafeLight 1500 og M-FLEX 750?
LED-stripetromlene M-Flex og SafeLight passer perfekt der du trenger god arbeidsbelysning. LED-stripene er enkle å montere, og enda enklere å demontere. Begge gir et jevnt arbeidslys gjennom hele lengden, er laget for nordiske forhold, og kan brukes både inne og ute.
Les mer