Logg inn
  • Aktuelt
  • VMT
  • Miljøvennlig og effektiv løsning med Isiflos nye manifold

06.11.2023

Brødrene Dahl

Miljøvennlig og effektiv løsning med Isiflos nye manifold

Isiflos nye manifolder i kompositt/PE 100-materiale er en banebrytende løsning som oppfyller kravene til effektivitet, holdbarhet og miljøbevissthet i rørleggerbransjen, takket være miljøvennlig produksjon, lett konstruksjon, enkel montering og rimelig pris. 

Isiflo manifold

Valg av komposittmateriale gir flere fordeler som:

1. Lav vekt

Komposittmaterialet gir manifoldene lav vekt for enklere håndtering under montering, reduserte kostnader og installasjonstid, samtidig som det ikke går på bekostning av styrke og holdbarhet. 

2. Miljøvennlig produksjon

Valget av kompositt reduserer miljøpåvirkningen sammenlignet med tradisjonelle materialer som messing/syrefast stål. Det er resirkulerbart, og monteringen skjer lokalt på Raufoss, noe som bidrar til å minimere transportutslipp. Miljøfotavtrykket er et viktig tema i dagens samfunn, og noe som Isiflo tar på alvor. 

3. Enkel monteringsprosess

Isiflo Spring, en unik koblingsteknologi, forenkler monteringen, eliminerer behovet for skrukoblinger og reduserer lekkasjerisiko. "En smidig og effektiv monteringsprosess" er tilbakemeldinger fra installatører som har brukt Isiflo Sprint. 

4. Korrosjonsbestandig og stabil montering

Manifoldene leveres med syrefaste klammer med gummiforing som standard for sikker og stabil montering i kumveggen. Denne kombinasjonen av materialer sikrer også at manifoldene er korrosjonsbestandige og har lang levetid. Dette er en viktig fordel for kundene da det sikrer langvarig ytelse og minimalt vedlikehold. Isiflos manifolder kan også leveres med uttapping, noe som gir ekstra funksjonalitet og enklere vedlikehold. 

5. Fleksibilitet og kostnadseffektivitet

Isiflo tilbyr manifolder i størrelser fra fire til 12 uttak, noe som gir rørleggere og entreprenører fleksibilitet til å tilpasse manifoldene til ulike prosjekter. De er også kostnadseffektive sammenlignet med tradisjonelle materialer, noe som appellerer til både private og kommersielle kunder. 
Ta kontakt med din selger for å kartlegge dine behov. 

 

Siste nytt fra Brødrene Dahl