Logg inn

Nyhet - Slidedrain, kun hos BD

22.03.2023

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl har inngått eksklusiv avtale om distribusjon av nyheten Slidedrain. Etter vellykket utprøving ved flere av Brødrene Dahls regioner, blir Slidedrain Model 1 nå tilgjengelig over hele landet.

Slukløsningen og verktøyet oppfyller rørleggeres behov for å effektivisere montering av sluk, noe som gjør at du kan levere raskere og mer nøyaktig enn tidligere, samtidig som du holder kostnadene nede. I tillegg reduseres sjansen for lekkasjer. Det sparer deg, og dermed sluttkunden, for mye tid og penger. 

Slidedrain Model 1 er en type gulvsluk som er utformet spesielt for å forenkle arbeidet til rørleggeren:

Riktig gulvhøyde hver gang:
Slidedrain har et eget gjenbrukbart monteringsverktøy som lar deg enkelt stille inn den gulvhøyden du ønsker å støpe, slik at det passer perfekt til slukoverdelen, hver gang. Dermed slipper du blant annet innkjøp og montering av forhøyningsringer, og annen spesialtilpasning.  

Sømløs overgang til gulv: Slidedrain sin slukoverdel har en påstøpt slukmansjett. Mansjetten støpes på under produksjonen, hvilket fører til at du ikke trenger å kjøpe inn egen mansjett. Som et resultat av dette, vil du også få en helt sømløs overgang til gulv og membran - uten tilskjæring og klemring. Dette gir et trygt og sikkert resultat til sluttkunden, som vil vare i mange år. 
Tilpasset norske forhold: Slidedrain sluk er utviklet med tanke på norske forhold og krav, og er derfor tilpasset klimaet og byggforskriftene i Norge.
Norskprodusert, i resirkulert plast: Hele produktserien Model 1 produseres lokalt i Hønefoss. Plasten i produktene er 100 % resirkulert plast, som kommer fra rester av produksjon av medisinsk utstyr i Halden. Ved å ta i bruk denne plasten reduseres miljøutlippet på plasten med hele 82 % i forhold til ny plast. 
På grunn av disse egenskapene er Slidedrain sine gulvsluk populære blant rørleggere i Norge, og det brukes ofte i både boliger og næringsbygg.
Produkter Slidedrain
1. Installer slukpotta
Slukpotta støpes eller skrues fast i gulvet. Flensen er Ø215 mm, tilpasset hullfresing i sponplate.
2. Still inn monteringsverktøyet
Monteringsverktøyets vater, måleskala og forskalingsring brukes for å fastsette ønsket gulvhøyde mellom 0 - 40 cm. 
3. Støp gulvet
Gulvet støpes opp til piler markert på monteringsverktøyets forskalingsring, som tilsvarer fastsatt gulvhøyde.
4. Ta vekk monteringsverktøyet
Monteringsverktøyet etterlater et presist spor i gulvstøpen, som er tilpasset Model 1 sin slukoverdel.
5. Skyv slukoverdelen ned
Slukoverdelen skyves ned i slukpotta, helt ned til gulvstøpen, hvor den festes automatisk av snap-låsene.
6. Stryk ut slukmansjetten
Den påstøpte slukmansjetten legges i vått-i-vått med godkjent membran, for en tett og skrueløs overgang til gulv.

Siste nytt fra Brødrene Dahl